Τετάρτη 26 Μαΐου 2010


ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΚΑΙΟΥ


ΑΠΟ SALTSINO KAMARA
EUROVISION 2010
"H γνωστή – άγνωστη παρεούλα μουσικο-τρομοκρατών της «σκοτεινής κρεβατοκάμαρας» χτύπησε και πάλι φέτος προκειμένου η χώρα μας να προβάλλει στην Ευρώπη όλη την αταλαντοσύνη που βιώνουμε καθημερινά τα τελευταία χρόνια στην μουσική μας αγορά.
Μετά από ένα Χατζιδάκι μια Μούσχουρη και τόσους άλλους, φτάσαμε στο σημείο σήμερα να είναι άδεια η μπάντα του ραδιοφώνου όση «μουσική» και αν παράγει. Οι αναθέσεις και οι συμφωνίες «κάτω απ’ το τραπέζι» είναι πλέον ρουτίνα και όλα αυτά στον βωμό της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος με την αιτιολογία της προβολής του γαλανού ουρανού μας. Δυστυχώς όμως και τα βιντεάκια που στέλνουν οι υπεύθυνοι δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με αυτά που μπορούν να δουν και να απολαύσουν οι υποψήφιοι τουρίστες στην χώρα μας. Πρέπει επιτέλους να αρχίσουν να χρησιμοποιούν σε κάθε τομέα πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους γιατί κάθε χρόνο γινόμαστε η αστεία εικόνα της Ευρώπης.
Φέτος στείλαμε ένα μέτριο καλλιτέχνη -όμως για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα ανύπαρκτο, με ένα ασήμαντο τραγούδι αλλά με Ελληνικό στίχο, που μπορεί να μην κάνει κολοτούμπες -για να γελάνε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας , όμως τουλάχιστον δηλώνει άντρας.. Μόνο και μόνο γι΄ αυτό, εγώ νιώθω Εθνικά Υπερήφανος.. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΠΑ!!!!!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου