Δευτέρα 31 Μαΐου 2010


ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΔΕΚΑΧΡΟΝΗΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ!
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Το αρρωστημένο πάθος του έβγαλε στο αθώο κορμάκι μιας 10χρονης ένας άνδρας από το Ρέθυμνο ο οποίος βίασε φύση και παρά φύσιν την άτυχη μικρούλα μέσα στο ίδιο της το σπίτι την ώρα που εκείνη κοιμόταν ανυποψίαστη στο κρεβάτι της. Το τραγικό περιστατικό, που έχει προκαλέσει αναστάτωση σε ολόκληρη την Κρήτη, συνέβη το πρωί του Σαββάτου.Η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν στο εστιατόριο όπου εργάζεται, η 12χρονη αδερφή της και ο 7χρονος αδερφός της είχαν πάει στην πλατεία για να παίξουν, ενώ ο πατέρας της ζει και δουλεύει στη Γερμανία. Η 10χρονη κοιμόταν στο δωμάτιό της όταν ξαφνικά άκουσε θόρυβο και ανοίγοντας τα μάτια της είδε από πάνω της έναν άγνωστο άνδρα! Το κοριτσάκι πάγωσε από τον φόβο του και άρχισε να φωνάζει και να παλεύει με όσες δυνάμεις είχε για να απωθήσει τον ξένο, ο οποίος χωρίς δισταγμό είχε ανέβει στο κρεβάτι και προσπαθούσε να το βιάσει! Τελικά, έφερε εις πέρας το φρικιαστικό έργο του βιάζοντας το παιδί φύση και παρά φύσιν και στη συνέχεια έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, αφήνοντας το θύμα του αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ.
Τις πνιχτές φωνές και τους περίεργους θορύβους που ακούγονταν μέσα από το σπίτι άκουσε μια γειτόνισσα, η οποία όταν βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει, είδε το κορίτσι μέσα στα αίματα να στέκεται μόλις και μετά βίας όρθιο σε κατάσταση σοκ. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον διπλό βιασμό. Η μητέρα ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό, ενώ ο σύζυγός της πήρε το πρώτο αεροπλάνο από τη Γερμανία και έφτασε στο Ρέθυμνο.Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, το κορίτσι -βουλγαρικής καταγωγής- αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες κλήθηκε να αναγνωρίσει τον ένοχο μεταξύ είκοσι υπόπτων. Οταν είδε τον 34χρονο, υπέστη νέο σοκ, ωστόσο διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για τον άνδρα που τη βίασε. Ο Ρεθυμνιώτης συνελήφθη και μάλιστα προανακριτικά ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του αρέσουν τα παιδιά!
Το ανθρωπόμορφο κτήνος οδηγήθηκε στα κρατητήρια, από όπου όμως μεταφέρθηκε γιατί δέχτηκε το λιντσάρισμα των συγκρατούμενών του. Για τον λόγο αυτό κρατείται στην Ασφάλεια, ενώ ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος και την Τρίτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή. Ο 34χρονος, ο οποίος μένει μόνος του και δεν έχει μόνιμη εργασία, το 2004 είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις επτά ετών, το οποίο ωστόσο είχε καταφέρει να το σκάσει από το παράθυρο! Η δίκη του για το εν λόγω περιστατικό εκκρεμούσε και γι' αυτό ήταν ελεύθερος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου