Παρασκευή 21 Μαΐου 2010


ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ


"ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ" ΕΙΠΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ!
“Παγώνουν” τα πάντα στον Ολυμπιακό. Νέο Δ.Σ στις 14 Ιουνίου θα εκλέξει η ΠΑΕ. Επαφές με επενδυτές για την επόμενη μέρα και αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη προανήγγειλε ο Γιάννης Μώραλης.
Το ΔΣ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε μετά από δύο ώρες και μπορεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να μην μίλησε, όπως περίμενε ο κόσμος της ομάδας, ωστόσο η ανακοίνωση της ΠΑΕ λίγο μετά φανερώνει τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει “πάγωμα” των εξελίξεων, μέχρι τις 14 Ιουνίου στα θέματα του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και των μεταγραφών σε μία σεζόν που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου!

Κατά την έξοδο του από τα γραφεία ο Γιάννης Μώραλης τόνισε: “Αυτό που πρέπει να πούμε είναι πως θα αναδειχθεί νέα διοίκηση στις 14 Ιουνίου. Μέχρι τότε παραμένουν κανονικά τα μέλη. Από εκεί και πέρα όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν μπορούν να μετάσχουν είτε μετοχικά είτε μέσω του Δ.Σ..Είναι προφανές η σημερινή διοίκηση θα κάνει την επεξεργασία για σημαντικά θέματα της ομάδας, δεν μπορεί να δεσμεύσει το νέο Δ.Σ. με αποφάσεις της “.

Μπορεί να μην αναφέρεται έτσι ακριβώς αλλά ουσιαστικά ο Ολυμπιακός πωλείται και ο Σωκράτης Κόκκαλης παραδέχεται ουσιαστικά πως δεν μπορεί να εγγυηθεί μόνος του το μέλλον της ομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αφού έκανε μία αναφορά στα όσά έχει πετύχει η ομάδα με αυτόν στην προεδρία φέρεται να είπε στους συνεργάτες του:
"Κουράστηκα... δεν βάζω άλλα χρήματα. Βρείτε επενδυτές". Επίσης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε στους συνεργάτες του πως επιχείρησε δύο φορές να προσεγγίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Βάσκου τεχνικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου