Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010


ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ


ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΠΕΦΤΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!
Δύσκολα είναι τα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας απο τα δακρυγόνα που πέφτουν σαν βροχή απο την αστυνομία! Υπάρχει αναστάτωση ενω δύσκολα μπορει καποιος να αναπνεύσει! Σύμφωνα με μαρτυρίες εντός του Πολυτεχνείου μαζεύονται δεκάδες αναρχικοί. Επεισοδία σημειώνονται σε διάφορους δρόμους!
Στην Αθήνα γίνονται μάχες σώμα με σώμα μεταξύ νεαρών και αστυνομικών, από το ύψος της Ομόνοιας μέχρι την Πανεπιστημίου.
Στην Ομόνοια, διαδηλωτές έχουν εγκλωβίσει αστυνομικούς των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, πετώντας εναντίον τους πέτρες και ό,τι άλλο αντικείμενο βρουν μπροστά τους. Γίνεται εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χημικών, ενώ νεαροί σπάνε τις βιτρίνες καταστημάτων.
Συμπλοκές και στα Προπύλαια, όπου ένας πολίτης τραυματίστηκε από πέτρα. Εκτεταμένες συλλήψεις και προσαγωγές σε όλη την Αθήνα.
Λίγο νωρίτερα, ομάδα νεαρών εξαπέλυσε επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στην Κοραή, με πέτρες και μολότοφ, ενώ στη Σταδίου, κουκουλοφόροι έσπασαν τις τζαμαρίες καταστημάτων που βρίσκονται επί της Σταδίου με λοστούς και διάφορα αντικείμενα.
Εν τω μεταξύ, στη συμβολή των οδών Βεραντζέρου και Πατησίων, νεαροί πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου