Σάββατο 27 Μαρτίου 2010


ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ...ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ "ΜΑΡΚΙΖΑΣ"
Μόλις ένα βράδυ πρόλαβε να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο "Romeo" αφού τα "όργανα" άρχισαν νωρίς. Ο Πάνος Καλλίδης αποχώρησε από το σχήμα του κέντρου επειδή εκνευρίστηκε με τον συνάδελφό του Διονύση Μακρή. Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Βέρτης και ο Κώστας Πηλαδάκης βρέθηκαν στο εν λόγω μαγαζί προκειμένου να διασκεδάσουν μαζί με την παρέα τους.
Στην πίστα εκείνη την ώρα βρισκόταν ο Διονύσης Μακρής, οποίος και μόλις τους είδε αμέσως κατευθύνθηκε προς το τραπέζι τους και αφού τους χαιρέτισε έδωσε το μικρόφωνο στον Αντώνη για να τραγουδήσει.
Εκείνη την ώρα στα καμαρίνια ο Πάνος ετοιμαζόταν για την εμφάνιση του και μόλις άκουσε την φωνή του Ρέμου πήρε τα πράγματά του κι έφυγε από το μαγαζί εκνευρισμένος, κλείνοντας μάλιστα και το κινητό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καλλίδης εκνευρίστηκε με τον Διονύση Μακρή επειδή έδωσε εκείνος το μικρόφωνο στην διάσημη παρέα, αφού συνηθίζεται το πρώτο όνομα να καλωσορίζει τους επώνυμους. Και στην προκειμένη περίπτωση ο Πάνος ήταν το πρώτο όνομα. Μάταια οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έψαχναν να τον βρουν καθώς έχει κλείσει και δεν μιλάει σε κανέναν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου