Σάββατο 27 Μαρτίου 2010


ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΝΤΑΤΟΛΟ ΚΑΙ ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ


ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ!
Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Χεσούς Ντάτολο. Ληστές μπήκαν το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του και υπό την απειλή όπλων αφαίρεσαν από τον ίδιο αλλά και από τον Ραούλ Μπράβο που βρισκόταν μαζί του προσωπικά αντικείμενα και χρήματα...
Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού συναντήθηκε το απόγευμα της 25ης Μαρτίου με τον Ισπανό αμυντικό στο σπίτι του πρώτου για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Στη μεζονέτα που έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ στον Ντάτολο, βρισκόταν και η σύντροφός του, η οποία άκουσε θόρυβο από το γκαράζ και ενημέρωσε τους δύο παίκτες, αλλά αρχικά αυτοί δεν έδωσαν σημασία.
Λίγο αργότερα ακούστηκαν και πάλι θόρυβοι και οι δύο παίκτες κατέβηκαν στο χώρο του γκαράζ για να δουν τι ακριβώς συνέβη. Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο ληστές. Ο Ντάτολο θέλησε να τους επιτεθεί αλλά μόλις τους πλησίασε, διαπίστωσε ότι οι «ποντικοί» ήταν ένοπλοι με καλάζνικοφ ενώ στο πρόσωπο φορούσαν μαύρες κουκούλες.
Όταν οι δύο ληστές κατάλαβαν ότι τους αντιλήφθηκαν, έκαναν νόημα στους δύο παίκτες να τους δώσουν ότι πολύτιμα αντικείμενα είχαν πάνω τους υπό την απειλή των όπλων. Μάλιστα, απέσπασαν 2000 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι, αλλά και τις πιστωτικές κάρτες που είχαν πάνω τους οι δύο άσοι του Ολυμπιακού.
Όταν αποχώρησαν οι ληστές, ο Ντάτολο και ο Μπράβο σοκαρισμένοι, ειδοποίησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αρχικά δεν πίστεψαν τι είχε συμβεί, αλλά μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε γίνει, υπήρξε άμεση κινητοποίηση Λίγο αργότερα έφτασε και η αστυνομία για να πάρει κατάθεση από τους δύο παίκτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σοκ, ο Ντάτολο ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από την Ελλάδα, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον καθησύχασαν και στη συνέχεια ήρθαν σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια της πολυτελούς βίλας ώστε να τοποθετηθούν πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου