Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010


ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ


ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο» με προκήρυξή της στο ειδησεογραφικό site zougla.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας το βράδυ της Κυριακής, στα Πατήσια, που προκάλεσε τον θάνατο του 15χρονου Αφγανού.
Η αστυνομία διατηρεί επιφυλάξεις ως προς τη γνησιότητα της ανάληψης ευθύνης.
Στο ηλεκτρονικό μήνυμά της η οργάνωση αναφέρει: «Το κίνημά μας έπιασε τον δειλό μαρξισμό και από εκεί εξήγαγε την έννοια του σοσιαλισμού. Κράτησε επίσης τον εθνικισμό της εξίσου δειλής μεσαίας τάξης. Από τα δύο αυτά στοιχεία προέκυψε ο τρόπος ζωής μας, τόσο καθαρός όσο ένα κρύσταλλο, η σύνθεση.
Στην Ελλάδα του 2010 κινδυνεύουμε να γίνουμε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα. Όλες οι προβλέψεις μιλάνε για κατακόρυφη αύξηση των αλλοδαπών την επόμενη πενταετία. Αλλοδαποί, οι οποιοι θα καλύψουν θέσεις εργασίας, που οι σύγχρονοι και βολεμένοι 'έλληνες' δε θέλουν ούτε να σκέφτονται.
Τα σύνορά μας ορθάνοιχτα από παντού και κυρίως από την ανατολική πλευρά των καλών μας γειτόνων. Οι ελληνικές κυβερνήσεις ανύπαρκτες, όπως και οι προτάσεις τους πάνω στο μεταναστευτικό. Χρειάζεται βλέπετε πολλά κότσια και αποφασιστικότητα, για να λειτουργήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που εφαρμόζεται εδώ και λίγο καιρό στη γείτονα Ιταλία. Όσο για την εκπροσώπηση του 'πατριωτικού χώρου' στη βουλή, δε θα ξοδέψουμε καθόλου χώρο σ' αυτό μας το κείμενο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου