Κυριακή 7 Μαρτίου 2010


ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή, με τη θερμοκρασία να υποχωρεί στις βόρειες περιοχές και τα χιόνια να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, ακόμα και στην Πάρνηθα. Ωστόσο, η μεταβολή του καιρού δείχνει να μην επηρεάζει τα νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, καθώς ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.
Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι και χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθεί χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και το βράδυ θα χιονίσει και στην πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου