Σάββατο 13 Μαρτίου 2010


ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;


ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ!
Τα παπαγαλάκια (βλέπε Σόμπολο) μίλαγαν για Επαναστατικό Αγώνα! Σιγά-σιγά όμως όλα τα στοιχεία καταρρεόυν!Δεν εχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές πράξεις τα όπλα των δύο δραστών που πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών, στη διάρκεια της συμπλοκής στη Δάφνη τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δύο ένοπλοι να προετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το δεύτερο άτομο, ενώ πιθανολογεί ότι υπάρχει και τρίτος συνεργός.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την εξέταση που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, τόσο το περίστροφο τύπου Ζάσταβα, που χρησιμοποίησε ο 35χρονος Λάμπρος Φούντας, ο οποίος έπεσε νεκρός στη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, όσο και το όπλο τύπου Γκλογκ, το οποίο χρησιμοποίησε ο δεύτερος δράστης, είναι «καθαρά».
Δίπλα στο θύμα της συμπλοκής, που φορούσε διπλά δερμάτινα γάντια, για να μην αφήνει αποτυπώματα και DNA, εκτός από το περίστροφο τύπου Ζάσταβα, είχε βρεθεί μία χειροβομβίδα, καθώς και μια συσκευή ασύρματης επικοινωνίας.
Η επιθετική χειροβομβίδα είναι ρωσικής προέλευσης και δεν έχει σχέση με τις χειροβομβίδες που έχουν χρησιμοποιήσει η «Σέχτα Επαναστατών» στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, και ο «Επαναστατικός Αγώνας» στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας και στα Εξάρχεια, καθώς αυτές ήταν αμυντικού τύπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου