Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010


ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ...ΣΕΞ


ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΤΑ SKINS PARTY!
Οι έφηβοι στη Γαλλία, ξεσαλώνουν σε πάρτι-όργια εμπνευσμένα από μια βρετανική τηλεοπτική σειρά!
Η τρέλα των εν λόγω πάρτι ξεκίνησε από το σίριαλ ονόματι «Skins» (όρος αργκό για το χαρτί του στριφτού τσιγάρου) που προβάλλεται και στη Γαλλία. Σε σπίτια και εγκαταλειμμένες αποθήκες, οι πρωταγωνιστές ξεδίνουν πετώντας τα ρούχα τους, ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά και χαπάκια Εκστασι, ενώ πίνουν μέχρι τελικής πτώσεως.
Το ίδιο άρχισαν να κάνουν οι οπαδοί της σειράς, αρχικά στη Βρετανία και έπειτα στη Γαλλία, οργανώνοντας ανάλογα πάρτι που στα πρώτα τους στάδια καλύπτονταν από ένα πέπλο μυστηρίου, αφού ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής τους ανακοινώνονταν λίγο πριν μέσω Facebook.
Eγιναν... μόδα
Η μόδα εξαπλώθηκε γρήγορα, ενώ οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβαζαν στο Ιντερνετ οι συμμετέχοντες ήταν λίαν διαφωτιστικά για το κλίμα που επικρατούσε: μουσική, φθηνά ποτά, χαλαρότητα, μάσκες και σκισμένα καλσόν, κορίτσια να επιδεικνύουν τα προσόντα τους και να φιλιούνται μεταξύ τους, ένα σύνηθες τελετουργικό για τους «σκίνερ».
Σιγά-σιγά όμως τα πάρτι έχασαν τον «υπόγειο» και «παράνομο» χαρακτήρα τους και μετατράπηκαν σε εμπορικά προϊόντα. Επιχειρηματίες μυρίστηκαν το ψητό και πλέον διοργανώνουν «skins» σε διάφορα κλαμπ, με την συνδρομή χορηγών, Dj και εισιτήρια που ξεπερνούν τα 15 ευρώ. Πολλές φορές οι ουρές είναι τόσο μεγάλες που κάποιοι μεθυσμένοι λιποθυμούν προτού προλάβουν να μπουν στο κλαμπ ή βαριούνται να περιμένουν και βιαιοπραγούν για να φθάσουν πιο γρήγορα στην είσοδο, με αποτέλεσμα να επεμβαίνει η αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα έκτροπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου