Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010


ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ


ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!
Νέες καταγγελίες για αποκλειστικές συμβάσεις στην ΕΡΤ ύψους πολλών χιλιάδων ευρω την στιγμή που σε άλλους υπάλληλους της μειώνονται οι μισθοί. Διαβάστε τι γράφει το ertbloggers :
"Δέκα χρόνια, τέσσερις κυβερνήσεις, τόσοι ανασχηματισμοί, τόσες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, αλλά αυτοί εκεί... Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά στην ΕΡΤ, άλλου παπά ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Με τα νέα μέτρα, τα κορόιδα οι υπάλληλοι θα έχουν μηνιαίες μειώσεις της τάξης του 7% και αν υπολογίσεις και όσα χάνουν από τις συλλογικές συμβάσεις που ΔΕΝ έγιναν θα φτάσουν στο 20%. Αλλά οι γνωστοί της ΑΚΛΟΝΗΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, υπέγραψαν χτες 9/3/2010 τις νέες συμβάσεις τους με 5-6 χιλιάδες ευρώ το μήνα ο καθένας!
Είναι λέει και «αποκλειστικής απασχόλησης» στην ΕΡΤ.
Για την Μυτιληναίου δηλαδή που κάνει τις μουσικές επιμέλειες στα νυχτερινά κέντρα, διαφημίζει τα απορρυπαντικά και αμείβεται άμα λάχει κι από το Μουσείο της Ακρόπολης!
Για τον Μουχταρίδη που κάνει και τον dj στα κλαμπ που διαφημίζει στο πρόγραμμα του πάντα «αφιλοκερδώς» και με την εταιρεία του αδερφού του κερδίζει με το σπαθί του τις αναθέσεις των συναυλιών με χορηγό την ΕΡΤ (βλέπε: Κosmos Festival).
Και κυρίως για τον Ανδρικάκη τον άνθρωπο παντός καιρού που τόσα χρόνια τώρα αγκαλιά με τα εκάστοτε συστήματα κάνει ΦΕΣΤΙΒΑΛ, επιτροπές κλπ!
Είναι ντροπή να προκαλείτε άλλο την κοινωνία! Αυτά που κάνετε στην ΕΡΤ είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με όσα ΠΡΕΣΒΕYΕΙ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας.
Τα φλας αστράφτουν ξανά για σας κύριε Γερουλάνε! Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δε θα είναι για εξώφυλλο. Όλη η παρέα του Παναγόπουλου είναι ακόμα εδώ. Εσείς είστε μάλλον αλλού.
Είναι ντροπή να προκαλείτε άλλο την κοινωνία και το έργο δυστυχώς δεν το βλέπουμε για πρώτη φορά.
Και να πεις ότι δεν τα ‘λεγε ο φουκαράς ο ...ΛΑΚΗΣ ;
ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ...
Μερικοί δεν μας πιστεύατε ε;"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου