Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009


ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

1 σχόλια

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ!
Εύστοχο το σημερινό πρωτοσέλιδο του Γιώργου Κουρή για τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας! Ο λαός πράγματι σιγά-σιγά γκρεμίζει με την ψήφο του τα παλιά τζάκια της πολιτικής και αυτο γιατι τα θεωρεί υπεύθυνα για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας μας! Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι επι Μητσοτάκη το 1991 ακούγαμε για λιτότητα, όπως και επί Σημίτη λίγο καιρό αργότερα,όπως και επι Καραμανλή πιο μετά. Και το αποτέλεσμα όλων αυτών,είναι η οικονομία μας να πηγαίνει όλο και χειρότερα! Δηλαδή μας δουλευαν κανονικά! Έτσι χθες μετά την συντριπτική ήττα του Καραμανλή, ήρθε και η συντριπτική ήττα του Μητσοτακέικου! Γιώργο Παπανδρέου πάρε το "μηνυμα" όσο είναι νωρίς...

ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ!

0 σχόλια
ΠΗΡΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ!
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκράτιας. O Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στους οπαδούς της ΝΔ που είχαν συρρεύσει στα γραφεία της Ρηγίλης, είπε: «Aναλαμβάνω την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσω την παράταξη σε νέους αγώνες». «Σήμερα νικήσαμε όλοι, δεν υπάρχουν ηττημένοι». Ο κ. Σαμαράς εξήρε την ανάγκη ενότητας στο κόμμα και ανέφερε ότι ξεχνάει ότι ειπώθηκε μέχρι τώρα. «Τα ξεχνάω όλα. Σφουγγάρι» είπε χαρακτηριστικά, αλλά προειδοποίησε ότι δε θα ανεχθεί υπονόμευση της ενότητας της παράταξης. Ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν στον αγώνα του, την οικογένειά του, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που ξεκίνησε το θέμα της εκλογής από τη βάση, όπως είπε, και τα στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν δίπλα του.
Απο την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε : «Η απόφαση του κόσμου είναι απολύτως σεβαστή,ε πικοινώνησα με τον Αντώνη Σαμαρά και του έδωσα συγχαρητήρια για την εκλογή του. Ξεκινάει ενα νεο κεφάλαιο για την Ν.Δ και θα πρέπει να γίνει ένα ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι παρόντες».
ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, επί 1192 εκλογικών τμημάτων που αντιστοιχούν στο 72,68% της επικράτειας, λαμβάνουν:

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς 272250 ψήφους και ποσοστό 50,18%

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη 215724 ψήφους και ποσοστό 39,76%

Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης 54587 ψήφους και ποσοστό 10,06%

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009


ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ!

0 σχόλια
ΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προγνωστικά και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολύ μεγάλη νίκη του Αντώνη Σαμαρά! Τον υπολογίζουν γύρω στο 58% με την Ντόρα να φτάνει μόλις το 38%!
Με την «παραδοσιακή» μέθοδο θα γίνει η ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος για τον νέο πρόεδρο της ΝΔ, καθώς οι εταιρείες δημοσκοπήσεων (μέλη του ΣΕΔΕΑ) γνωστοποίησαν ότι δεν θα γίνουν exit polls, αφού και τώρα ισχύουν ανάλογες συνθήκες με εκείνες της διαδικασίας εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι στιγμής παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα τα οποία αφορούν το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής των ψηφοφόρων-μελών, το οποίο και έπεσε γύρω στις 12 το μεσημέρι. Αργά το απόγευμα επανήλθε. Υπολογίζεται ότι περίπου 10 χιλιάδες ψηφοφόροι δεν ψήφισαν λόγω του ότι δεν μπορούσαν να περιμένουν στην ουρά. Οι υπόλοιποι αν και ταλαιπωρήθηκαν λίγο κατάφεραν να ψηφίσουν.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009


ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ!

0 σχόλια
ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 15 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΟ!
Οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ανταλλαγής εκτάσεων ανάμεσα στο Δημόσιο και τη Μονή Βατοπαιδίου με επίκεντρο την Λίμνη Βιστωνίδα, θα περάσουν τις επόμενες ημέρες το κατώφλι της Ειδικής Εφέτου Ανακρίτριας Ειρήνης Καλού, η οποία χειρίζεται την υπόθεση από τον περασμένο Μάιο.Η κα Καλού και ο αναπληρωτής Εφέτης . Νικήτας Χριστόπουλος απέστειλαν ήδη κλήσεις σε απολογία στους πρώτους, από τους περίπου 30, κατηγορούμενους στην υπόθεση, οι οποίοι την επίμαχη περίοδο ήταν μέλη Γνωμοδοτικών Συμβουλίων Δημόσιας Γης και Ανταλλάξιμης Περιουσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Κλήσεις αναμένεται να λάβουν επίσης εμπλεκόμενα στην υπόθεση μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αλλά και της ΚΕΔ ,οι εμπλεκόμενοι συμβολαιογράφοι και δικηγόροι και τελικώς ο ηγούμενος της Μονής και ο Μοναχός Αρσένιος.Για την υπόθεση του Βατοπαιδίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της απιστίας, απάτης από κοινού, ψευδούς βεβαίωσης, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ηθικής αυτουργίας και άμεσης συνέργειας στις πράξεις αυτές οι οποίες στρέφονται κατά του Δημοσίου, καθώς και για τρία πλημμελήματα.
Εντωμεταξύ ποινές φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κομοτηνής στον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, το μοναχό του ίδιου μοναστηριού Αρσένιο και την πρόεδρο πρωτοδικών, Μαρία Ψάλτη.
Η δικαστικός λειτουργός κρίθηκε ένοχη για παραβίαση μυστικότητας δικαστικής διαδικασίας και παράβαση καθήκοντος, ενώ οι δύο ιερωμένοι για ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.
Ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος κατηγορούνταν ότι παρενέβησαν με τηλεφωνήματά τους στην πρόεδρο Πρωτοδικών, εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την έκδοση τής εις βάρος τους απόφασης.

39 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΡΩΣΙΚΟΥ ΤΡΕΝΟΥ!

0 σχόλια
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Αξιωματούχος από το υπουργείο για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Καταστάσεων ανακοίνωσε ότι οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες αυξήθηκαν στους 39 με την ανάσυρση και άλλων πτωμάτων από τα κατεστραμένα βαγόνια.
“Μία ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια είναι μία από τις εκδοχές” της αστυνομίας για το δυστύχημα, δήλωσε αξιωματούχος των ρωσικών σιδηροδρόμων (RJD), τον οποίο επικαλείται το Itar-Tass.
Σύμφωνα με πηγή των ρωσικών δυνάμεων της τάξης, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Interfax,”μία οπή από όλμο με διάμετρο ένα μέτρο βρέθηκε κοντά στις ράγες και οι μάρτυρες δηλώνουν πως άκουσαν έναν ισχυρό κρότο πριν από το δυστύχημα”.
“Όλ’ αυτά μπορεί να είναι απόδειξη μιας ενδεχόμενης τρομοκρατικής ενέργειας”, δήλωσε η πηγή αυτή.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009


ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ-ΚΡΑΧ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΕΙΣΜΟΥΣ" ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ!

0 σχόλια

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ DUBAI ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ!
Τη μεγαλύτερη πτώση του 2009, 6,21% κατέγραψε το ελληνικό Χρηματιστήριο μετά τις γλαφυρές περιγραφές για την «οριακή κατάσταση» της ελληνικής οικονομίας και τους κινδύνους που απειλούν τη σχέση με τους δανειστές της, την εκτόξευση του spread στα ομόλογα πάνω από τις 200 μονάδες βάσης και το έκρυθμο διεθνές κλίμα μετά τη είδηση-βόμβα για προβλήματα ρευστότητας της Dubai World. Πυρ ρευστοποιήσεων άνοιξαν οι επενδυτές... εναντίον του τραπεζικού κλάδου.
Τα χρηματιστήρια της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας κατέγραφαν ποσοστιαία πτώση περίπου 2% νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς οι επενδυτές κυριεύτηκαν από ένα κλίμα πανικού και ανασφάλειας με βασική αιτία την απόφαση της Dubai World. Στο Λονδίνο τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα και η συνεδρίαση διακόπηκε άκομψα για περισσότερο από τρεις ώρες, με τους υπεύθυνους να κάνουν λόγο για «τεχνικό πρόβλημα».
ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ GREEKSPY ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Η ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ!

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ!

0 σχόλια

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ!
Με δήλωση της η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου, Ρόδη Κράτσα τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Σαμαρά για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας! Διαβάστε τι δήλωσε από το Στρασβούργο :

"Και οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της Ν.Δ. είναι αντάξιοι του υψηλού στόχου που έχουν θέσει, και αποτελούν πολύτιμα κεφάλαια για την παράταξή μας.
Μεταξύ τους επιλέγω τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο γνώρισα ιδιαίτερα τα χρόνια που ήμασταν μαζί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και συνεργαστήκαμε στενά.
Είναι άνθρωπος με ιδανικά, ευρεία παιδεία και τόλμη, βασικά πλεονεκτήματα για έναν ηγέτη.
΄Εχει μία εξαιρετική ικανότητα συνδυασμού του εθνικού κι ευρωπαϊκού συμφέροντος, κάτι πολύ σημαντικό για μια χώρα με ιδιαίτερα προβλήματα όπως η Ελλάδα.
΄Εχει ξεκάθαρες και στέρεες απόψεις για τις αρχές της κεντροδεξιάς που κυριαρχούν σήμερα στην Ευρώπη: το δίκαιο κι αποτελεσματικό κράτος, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, τον ανταγωνισμό, τα ατομικά δικαιώματα και τη συλλογική ευθύνη, τον σεβασμό της εθνικής ταυτότητας. Και το κυριότερο είναι έτοιμος να συνθέσει, να υπερασπιστεί και να εφαρμόσει αυτές τις αρχές".

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009


ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!

0 σχόλια


ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Σε 16 πόλεις έγιναν οι συλλήψεις για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Πρόκειται για σκληρό πορνογραφικό υλικό στο οποίο πρωταγωνιστούν παιδιά από 2-12 ετών. Μιλάμε για...μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Πρόκειται για την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Charly», η οποία διήρκεσε τέσσερις μήνες, ταυτόχρονα σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας.Στην υπόθεση διακίνησης σκληρού υλικού πορνογραφικού υλικού εμπλέκονται 55 άτομα, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία κατά συρροή και κατά συνήθεια, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα, 16 Έλληνες και ένας αλλοδαπός. Ανάμεσά τους, «ευυπόληπτοι» πολίτες, υπεράνω πάσης υποψίας, όπως δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές.
Συνολικά, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη 158 Ελλήνων χρηστών, οι οποίοι εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σε εφόδους που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και τους χώρους κατοικίας τους, κατασχέθηκαν 88 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 8 laptop και εκατομμύρια CD και DVD, τα οποία περιείχαν σκληρότατο υλικό. Ενήλικοι βιάζουν και κακοποιούν σεξουαλικά αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας ακόμη και τεσσάρων ετών. Με τη συνδρομή της εισαγγελίας Αθηνών και εποπτεία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Γιάννη Σακελλαράκου, χθες πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα 32 επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, παρουσία εισαγγελέων.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009


ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ!

0 σχόλια

ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Σαφή προειδοποίηση προς την κυβέρνηση για τους κινδύνους που απειλούν την ελληνική οικονομία σε περίπτωση που ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός οδηγήσει σε νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης απηύθυνε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιώργος Προβόπουλος. «Εάν συνεχιστεί η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από διεθνείς οργανισμούς θα βρεθούμε σε ισορροπία τρόμου, καθώς δεν θα παίρνουμε ρευστότητα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, γιατί κινδυνεύουν να μη γίνονται δεκτά τα ομόλογα, κρατικά και μη. Ελπίζω και... εύχομαι να μη γίνει αυτό» είπε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει ενα ατελείωτο σαφάρι φοροεπιδρομών! Ο κίνδυνος της χρεωκοπίας ο οποίος είναι πλέον ορατός!

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!

0 σχόλια
ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
Ακριβότερη χώρα εντός των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια σειρά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, ήταν και παραμένει η Ελλάδα και τον Οκτώβριο του 2009. Η τιμολογιακή διαπίστωση προέρχεται από την ανάλυση των τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, που πραγματοποίησε το... Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών (ΕΛΚΕΚΑ).Η Ελλάδα κατά αρχάς έχει τον υψηλότερο πληθωρισμό (1,2%) όταν ο μέσος όρος στο σύνολο των 27 αρνητικός (-0,1%). Οι τιμές σε μια σειρά από τομείς είναι πραγματικά πανάκριβες. Για παράδειγμα στον τομέα της ένδυσης, στα παπούτσια, στις επισκευές οικιακών συσκευών, στα καύσιμα σε κάποιες μεταφορές όπως το σιδηροδρομικό δίκτυο η Ελλάδα είναι κατά μέσο όρο πολύ ακριβότερη από το σύνολο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η διαφορά τιμών σε όλες αυτές τις κατηγορίες κατά μέσο όρο αγγίζει το 4% εως 5%.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009


ΜΠΗΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ MEGA!

0 σχόλια

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΧΕΤΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ!
Άγρια επίθεση εναντίον του Γιώργου Μπόμπολα εξαπέλυσε πρωϊ-πρωϊ σήμερα απο το μικρόφωνο του ραδιοσταθμού Σκάϊ, ο διευθυντής ενημέρωσης του, Άρης Προτοσάλτε! Όπως είπε ο Σκάϊ και ο Αλαφούζος δεν πιέζουν την υπουργό Μπιρμπίλη για να αναλάβουν δημόσια έργα όπως κάνουν άλλα ΜΜΕ, αναφερόμενος στον υπο κατασκευή δρόμο της περιφερειακής Υμηττού και τον κατασκευαστή και εκδότη Γιώργο Μπόμπολα! Βλέπετε τα λεφτά είναι πολλά απο τα δημόσια έργα και οι εκδότες (καναλάρχες) χρησιμοποιούν τους δημοσιογράφους τους αναλόγως με τα συμφέροντα τους. Ο τόνος του κυρίου Προτοσάλτε ήταν έντονος κάτι που δείχνει πόσο εξαρτημένοι είναι οι δημοσιογράφοι στα κελέυσματα των αφεντικών τους, επειδή παίρνουν ένα μισθό!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009


ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

0 σχόλια
ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!
Πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι είναι αντισυνταγματική η κίνηση της κυβέρνησης να φορολογήσει μέσω της έκτακτης εισφοράς τα ακίνητα και την περιουσία του έλληνα πολίτη! Ο Γιώργος Τράγκας απο το δελτίο του ALTER μίλησε περι αντισυνταγματικότητας και αυτο γιατι το σύνταγμα προστατεύει την ζωή και την περιουσία του πολίτη! Ιδίως μάλιστα όταν τα ακίνητα ήδη φορολογούνται! Απο την άλλη πλευρά πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ παίρνει μέτρα χωρίς σχεδιασμό και πρόγραμμα, με μόνο στόχο την είσπραξη χρημάτων!

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ Η VETO ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!

0 σχόλια

ΑΝΕΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η VETO ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ! ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!
Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με την θεματολογία που αφορούσε την πολιτική και την οικονομία δεν βοήθησαν για να ανέβουν εντυπωσιακά -όπως δείχνει η εκτίμηση των πρακτορείων- τις κυκλοφορίες των κυριακάτικων... εφημερίδων. Στην πρώτη θέση του Πρώτο Θέμα με 198.000 φύλλα. Στη δεύτερη το Βήμα της Κυριακής με 167.000 φύλλα. Τρίτη μετά από πολύ καιρό στα ίσα με την Κυριακάτικη Καθημερινή η Real News. Και οι δυο εφημερίδες πούλησαν 125.000 φύλλα. Αμέσως μετά η η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία πολύ πεσμένη με 116.000 φύλλα και το Έθνος με 106.000 φύλλα. Μεγάλη πτώση για το Veto που πούλησε 83.000 φύλλα! Πολύ χαμηλά και ο Τύπος της Κυριακής με 31.000 φύλλα πανελλαδικα...

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

0 σχόλια

ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ!
ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
"Ρε παιδια μας δουλευει η κυβερνηση;Εκανε τοσο καιρο να διορισει τους γενικους γραμματεις γιατι υποτιθεται οτι εψαχνε βιογραφικα και οχι τα "Πρασινα παιδια".Επελεξα στην τυχη 2 ονοματα που διοριστηκαν και ψαχνοντας στο google βρηκα... το αυτονοητο.Ο ενας ηταν συμβουλος της Φωφης Γεννημματα το 2006 και ο αλλοσ κατειχε διαφορες θεσεις ως το 2004 (χρονια που σημειωτεων το ΠΑΣΟΚ εχασε τις εκλογες).Με λιγα λογια και οι 2 ειναι μαχιμα στελεχη του ΠΑΣΟΚ!Ποιον δουλευουν;"

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009


ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ!

0 σχόλια
ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 3ΟΟ ΕΥΡΩ!
Φορο-έγκλημα στο... Κολωνάκι ανακάλυψαν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, με γιατρούς που διατηρούν τα ιατρεία τους σε μία από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας να δηλώνουν στην Εφορία εισοδήματα φτώχειας. Από τους 151 γιατρούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Κολωνακίου, ένας στους πέντε δήλωσε στην Εφορία καθαρά ετήσια εισοδήματα χαμηλότερα των... 10.000 ευρώ, άλλοι τόσοι δεν ξεπέρασαν τα 20.000 ευρώ και μόλις 11 γιατροί δήλωσαν καθαρό εισόδημα πάνω από 100.000 ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Τρεις γιατροί μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, δήλωσαν στην Εφορία καθαρό ετήσιο εισόδημα από 300 έως 1.002 ευρώ!«Αν πιστέψει κανείς τα στοιχεία με τα μηνιαία καθαρά εισοδήματα της μεγάλης πλειονότητας των γιατρών στο Κολωνάκι, είναι κοντά στον κατώτερο μισθό. Είναι προφανές ότι υπάρχει μια μεγάλη αναντιστοιχία ανάμεσα στα δηλωθέντα εισοδήματα και σε αυτό που θα περίμενε κάποιος», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών δίνοντας το σήμα για το πρώτο κύμα ελέγχων.Από κόσκινο 1 εκατ. επαγγελματίες. Οι γιατροί αποτελούν την πρώτη επαγγελματική ομάδα που θα βρεθεί στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών καθώς, όπως κατέστησε σαφές ο Γ. Παπακωνσταντίνου, θα ακολουθήσουν και άλλες επαγγελματικές ομάδες.

ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

0 σχόλια

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η 22ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!
Μα πόσο γελοία φωτογραφία είναι αυτή; Και όμως δείχνει τον περίγελο στον οποίο κάποιοι κατάντησαν την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της χώρας μας! Κουκουλώθηκαν και έβαλαν κράνη οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν την 22χρονη Αντιγόνη στον ανακριτή. Έκαναν σόου την προσαγωγή της! Και; Αφέθηκε ελεύθερη η κοπέλα ελλείψη στοιχείων! Το αποτύπωμα που βρέθηκε σε ένα κηροπήγιο δεν...αποτελεί στοιχείο ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς"!Μάλιστα το κηροπήγιο δεν υπήρχε καν μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας. Έκαναν λες και έπιασαν τον Παλαιοκώστα και μεταφέρουν την κοπέλα για να δείξουν πυγμή και κουραφέξαλα!
Αντιγόνη, πιάσε τις φωτογραφίες αυτές κορίτσι μου και να τις κάνεις κορνίζα στο σπίτι σου για να δείξεις σε όλο τον κόσμο πως ρεζίλεψες το "ανίκανο" κράτος! Και το βάζουμε σε εισαγωγικά γιατι πιστεύουμε ότι υπάρχουν κατάλληλες δυνάμεις στην αντιτρομοκρατική αλλα η φωνή τους σίγουρα δεν ακούγεται!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟ ΚΟΥΒΕΛΟ;

0 σχόλια

"ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ!
Η αποκάλυψη ήρθε δια στόματος του γνωστού καθηγητή Νεοκλή Σαρρή απο τον σταθμό HIGH! Όπως είπε ο γνωστός καθηγητής ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη,Ισίδωρος Κούβελος,διορίσθηκε μεγαλοστέλεχος σε τράπεζα τουρκικών συμφερόντων και μάλιστα με την βοήθεια του Τούρκου Υπουργού Επικρατείας! Αν ισχύει αυτη η είδηση είναι σοβαρή και προκύπτουν πολλά ερωτήματα για την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Είναι δυνατόν ο σύζυγος υποψηφίας πρωθυπουργού της χώρας να εργάζεται για τα συμφερόντα Τουρκικών επιχειρήσεων την στιγμή που η Άγκυρα μας εκβιάζει με casus belli στο Αιγαίο και θεωρείται και παραδοσιακά ως εχθρός της πατρίδος μας;

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ!

0 σχόλια

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ!
Αντιμέτωπος και πάλι με τα ισόβια είναι ο Γεωργιανός David Murthiknelli, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Η εισαγγελέας Εφετών κ. Κουρδασανάκη άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, τόσο για την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου -χάρη στο οποίο γλίτωσε τα ισόβια- όσο και για την μετατροπή της κακουργηματικής κατηγορίας από ληστεία σε κλοπή, που αποτελεί πλημμέλημα.Την έφεση είχαν ζητήσει, εκτός από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, και οι συνήγοροι της οικογένειας Σεργιανόπουλου, υποστηρίζοντας ότι κακώς αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό και μετατράπηκε η κατηγορία της ληστείας σε κλοπή.Ο Γεωργιανός έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών και 10 μηνών.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!

0 σχόλια

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΟ 2010!
Μεγάλη νίκη μέσα στο Ντόνετσκ. Νίκη πρόκριση στο Παγκόσμιο κύπελλο της Νότιας Αφρικής με γκολ του Σαλπιγγίδη ο οποίος βγήκε μόνος του απέναντι από το τέρμα -χωρίς να είναι οφσάιντ- και με αριστερό ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα. Πολύ έξυπνο το στήσιμο της Εθνικής από τον Ρεχάγκελ. Ψύχραιμη η Εθνική μας άντεξε στην πίεση της Ουκρανίας στο τέλος του αγώνα. Οι Ουκρανοί δεν... έχασαν μεγάλες ευκαιρίες αλλά πίεσαν στο τέλος. Η πρόκριση φέρνει πιο κοντά την παραμονή του Ρεχάγκελ στην ομάδα που αποδεικνύεται εφτάψυχη. Έτρεξαν όλοι. Πιο πολύ οι Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης και ο -απελπιστικά μόνος του στην επίθεση- Χαριστέας. Ο Ρεχάγκελ πηγαίνει για πρώτη φορά σε Μουντιάλ. Δεν είχε πάει ποτέ ούτε σαν παίκτης, ούτε σαν προπονητής! Το κατάφερε τώρα. Η Εθνική μας πηγαίνει δεύτερη φορά. Μόνο που τώρα δεν υπάρχει Αλκέτας Παναγούλιας. Υπάρχει Ρεχάγκελ. Μπράβο σε όλους...

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

0 σχόλια
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!
Κόλαφος υπήρξε η ετήσια έκθεση για το 2009 της μη κυβερνητικής οργάνωσης κατά της διαφθοράς Διεθνής Διαφάνεια (ΔΔ) όσον αφορά τη διαφθορά του δημόσιου τομέα σε πολλές χώρες, δυστυχώς και στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα αναδεικνύεται «πρωταθλήτρια Ευρώπης» σε αυτό το θλιβερό «αγώνισμα». Σε μια λίστα 180 κρατών η Ελλάδα κατρακύλησε κατά 14 θέσεις, πέφτοντας από την 57η (στη λίστα του 2008) στην 71η θέση. Και μάλιστα τη μοιράζεται λόγω ισοβαθμίας με άλλες τρεις χώρες των Βαλκανίων: τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την πΓΔΜ. Σε κλίμακα από το 1 ως το 10 (με το 10 να αντιπροσωπεύει το «άριστα»), η Ελλάδα έπεσε από το 4,7 στο 3,8. Η έρευνα για την κατάταξη των χωρών στηρίχθηκε σε 13 συνολικά διεθνείς δημοσκοπήσεις αξιόπιστων εταιρειών, αλλά και σε στοιχεία ανεξάρτητων θεσμών, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Τα στοιχεία αφορούσαν κατάχρηση της δημόσιας εξουσίας για ιδιωτικό όφελος και συμπεριελήφθησαν ερωτήσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων, «μίζες» στις δημόσιες προμήθειες, κατάχρηση δημοσίου χρήματος και ζητήματα μηχανισμών κατά της διαφθοράς.

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

0 σχόλια

ΠΑΡΕΝΕΒΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Μετά την αγωγή εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου,ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Γιώργου Παπανδρέου! Για τον λόγο αυτο μάλιστα σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις η κυβέρνηση δεν του επέτρεψε να πάρει τις άγονες γραμμές με την εταιρεία του. Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι καταγγελίες του προέδρου της ΜΙG κ. Ανδρέα Βγενόπουλου για τη μη κατακύρωση στην Οlympic Αir του διαγωνισμού για τις άγονες αεροπορικές γραμμές. Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και της Οlympic Αir, με τη δεύτερη να προαναγγέλλει την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη κατά της πρώτης, ζητώντας μάλιστα και την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ. Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ι. Σακελλάκος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν διάπραξη από μη πολιτικά πρόσωπα των αδικημάτων της απιστίας στην υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις άγονες αεροπορικές γραμμές.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009


ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ!

0 σχόλια
ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
Κανείς δεν βγήκε να πάρει θέση για την άθλια επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απο την εφημερίδα του! Ήταν τέτοιο το μένος της γραφής που έκανε ακόμη και σε εμάς που δεν συμπαθούμε τους πολιτικούς να ταχθούμε υπέρ της Ντόρας!
Στα ΜΜΕ κυριαρχεί η απόλυτη σιωπή για την συγκεκριμένη επίθεση, ενω οι πολιτικοί μας "κρύβονται" επίσης! Γιατι βρε παιδιά; Τι συμβαίνει; Σε λίγο θα μας κάνετε να πιστέψουμε ότι πρόκειται για σχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση εναντίον της κυρίας Μπακογιάννη. Είναι δυνατόν να δημοσιεύονται τέτοια άρθρα εναντίον κάποιου συμπολίτη μας και να μην υπάρχουν αντιδράσεις απο το σύνολο του πολιτικού και όχι μόνο κόσμου; Που ειναι η ΕΣΗΕΑ να παρέμβει; Είναι αυτο δημοσιογραφία; Αλλα ποια ΕΣΗΕΑ να παρέμβει όταν πρόεδρος της είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτήν την θέση. Ο κύριος Σόμπολος εκτός απο "διπλοθεσίτης" (είναι στο MEGA και έχει και την σύνταξη του απο την ΕΡΤ), είναι και κατ εξοχήν άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων, είναι ποτε δυνατόν να τα βάλει με τον Μάκη;

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009


ΕΞΑΛΛΗ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ!

1 σχόλια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ VETO!
Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος! Αιτία ένα κείμενο (οχετός) του Μάκη εναντίον της Ντόρας στην εφημερίδα του VETO! Η Ντόρα είπε : «Στην πολιτική μου πορεία έχω υποστεί κάθε είδους επιθέσεις. Σήμερα όμως η χυδαιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Προφανώς μη βρίσκοντας πολιτικά επιχειρήματα, επιτίθενται άνανδρα στη γυναικεία μου υπόσταση, στην προσωπική μου ζωή, στη σχέση μου με τα παιδιά μου. Η επίθεση αυτή δεν στρέφεται μόνο ενάντια σε μένα. Προσβάλει κάθε γυναίκα, κάθε μητέρα, κάθε εργαζόμενη. Γι αυτό προσφεύγω στη δικαιοσύνη και στην ΕΣΗΕΑ προκειμένου να προστατεύσω την οικογένειά μου. Θέλω να ξέρουν όμως ότι δεν με φοβίζουν. Πρέπει να ντρέπονται οι αυτουργοί αυτών των επιθέσεων, φυσικοί και ηθικοί, αλλά και όσοι επιχαίρουν με αυτές. Καλώ όλες τις νέες και τους νέους, όλες τις γυναίκες, όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες να καταδικάσουν αυτές τις αθλιότητες. Τους καλώ με τη συμμετοχή τους να δώσουν μια ηχηρή απάντηση. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που μας αξίζει».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!
Υ.Σ. ΜΑΚΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..ΚΡΙΜΑ!
"Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ Η εθνική μας χήρα χωρίς μακιγιάζ Ξέρεις τι είναι να μη βρίσκεις νούμερο παπούτσι που να ταιριάζει στο πόδι σου; Και να παραγγέλνεις στο εξωτερικό άχαρες γόβες χωρίς τακούνι; Ξέρεις τι είναι να αδυνατίζεις συνέχεια και παρόλα αυτά το σώμα σου να παραμένει απωθητικό; Για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει με τη Ντόρα Μπακογιάννη πρέπει να αντιληφθεί σε βάθος τη σχέση της με τον καθρέφτη της. Δύσκολη σχέση. Δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με τις διαστάσεις της και την ομοιότητά της με τον πατέρα της, που την υποχρέωσε να ανέχεται αγενείς ψιθύρους του είδους «είναι σαν τον Μητσοτάκη με μαλλιά».

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΛΚΕΤ ΡΙΖΑΙ!

0 σχόλια
ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ
Στη σύλληψη του Ριζάι, που έγινε περίπου στις 06:30 το πρωί συμμετείχαν περίπου 25 αστυνομικοί οι οποίοι περικύκλωσαν το σπίτι, ενώ μετά από διαπραγματεύσεις...ο Ριζάι παραδόθηκε. Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 χειροβομβίδες και ένα Καλάσνικοφ.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009


ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ! ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ NASA! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ!

0 σχόλια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!
Μετά την ανακάλυψη νερού στη Σελήνη, ο Καθηγητής Αστροφυσικής, Μάνος Δανέζης είπε ότι το επόμενο βήμα από αυτή την ανακάλυψη είναι ο αποικισμός! Η ΝΑSA ανακοίνωσε ότι εντόπισε σημαντικές ποσότητες παγωμένου νερού στη Σελήνη, αναφέροντας παράλληλα ότι κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι εξελίξεις στην έρευνα του φεγγαριού θα είναι ραγδαίες. Όπως δήλωσε ο επιστημονικός υπεύθυνος της αποστολής, Άντονι Κολαπρίτ, το νερό που εντοπίστηκε είναι αρκετό, ενώ έκανε λόγο για μείζονος σημασίας ανακάλυψη.
Στο θέμα αναφέρθηκε ο Καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μάνος Δανέζης ο οποίος δήλωσε ότι όπου υπάρχει νερό υπάρχουν και στοιχεία ζωής, ενώ όπως είπε το επόμενο βήμα θα είναι το κτίσιμο ειδικών κτιρίων για αποικισμό στη Σελήνη, ο λεγόμενος αποικισμός σε βιόσφαιρες. Η νέα ανακάλυψη της NASA σύμφωνα με τον κ. Δανέζη “μας δίνει κουράγιο να υποθέσουμε ότι αφού βρίσκουμε νερό στον κοντινό μας πλανητικό χώρο μεγαλώνουν οι ελπίδες να βρούμε στοιχεία ζωής και έξω από το πλανητικό μας σύστημα”, μιας και το φαινόμενο της ζωής έρχεται και επανέρχεται.

ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Δ.ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ!

0 σχόλια

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ
Λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης, ο καθηγητής καρδιολογίας Δημήτρης Κρεμαστινός δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ότι το εμβόλιο είναι ασφαλέστατο, αφού οι παρενέργειές του είναι παρόμοιες με αυτές του εμβολίου κατά των γνωστών ιών της γρίπης.
«Ανεξαρτήτως από τις απόψεις που έχουν εκφραστεί επί του συγκεκριμένου θέματος, είναι αναμφισβήτητο ότι με βάση τους ως σήμερα εμβολιασμούς δεν έχει παρατηρηθεί κάποια παρενέργεια διαφορετική από αυτές που παρατηρούνται στο εμβόλιο της κοινής γρίπης. Από εκεί και πέρα η συζήτηση αποκτά θεωρητική αξία» σημείωνει χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος καλεί τους πάσχοντες από καρδιαγγειακά προβλήματα (ενήλικες και παιδιά) να εμβολιαστούν. Ιδιαίτερα εκείνους που βρίσκονται στο στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας ή πάσχουν από δυσλειτουργία του μυοκαρδίου.
Σε ερώτηση για το αν πρέπει να εμβολιαστούν οι υγιείς, ο γιατρός δηλώνει ότι είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα, εφόσον όλοι οι πολίτες είναι επαρκώς ενημερωμένοι.
«Σε ό,τι αφορά τους κινδύνους που έχει η προσβολή από τον ιό Η1Ν1 της γρίπης, είναι ανάλογοι, για να μην πω ηπιότεροι, με αυτούς της προσβολής από την κοινή γρίπη» διευκρινίζει.


ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ Η ΙΘΑΚΗ!

0 σχόλια

SOS ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΙΘΑΚΗ!
"Την ώρα που η νέα γρίπη βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας, η Ιθάκη παραμένει χωρίς παιδίατρο! Η τοπική κοινωνία του νησιού είναι ανάστατη, αφού η έλλειψη του γιατρού τους τελευταίους μήνες δημιουργεί ανασφάλεια στους κατοίκους και κυρίως στους γονείς, καθώς σε περίπτωση ανάγκης θα πρέπει να μεταφερθούν στην Κεφαλλονιά ή την Πάτρα.Ο δήμαρχος Ιθάκης Γιώργος Βασιλόπουλος, μιλώντας στην «Espresso», χαρακτήρισε την κατάσταση τραγική: «Από τον περασμένο Μάιο που... παραιτήθηκε ο παιδίατρος μέχρι και τα τέλη του Ιουλίου το νησί επισκεπτόταν δύο φορές την εβδομάδα ένας γιατρός. Από τότε, δηλαδή τους τελευταίους τέσσερις μήνες, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, στην Ιθάκη δεν υπάρχει παιδίατρος! Το Κέντρο Υγείας διαθέτει μόλις δύο γενικών καθηκόντων γιατρούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν οποιοδήποτε περιστατικό. Αυτό έχει αποτέλεσμα οι γονείς να ζουν καθημερινά με την αγωνία και το φόβο και να ταλαιπωρούνται, αφού πηγαινοφέρνουν τα άρρωστα παιδιά τους σε Πάτρα και Κεφαλλονιά».

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ!

0 σχόλια

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Την άμεση αντίδραση των δικαστικών Αρχών προκάλεσαν οι αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και αφορούσαν τόσο στα σκάνδαλα στην ΕΡΤ όσο και την απίστευτη πολιτική ενέργεια μετατροπής του Δήμου της Αθήνας σε πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη, με τη συναίνεση του δημάρχου, Νικήτα Κακλαμάνη. Το απόγευμα της Παρασκευής, ο εισαγγελέας Εφετών και προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Γιάννης Σακελλάκος, ζήτησε και έλαβε τις κασέτες της εκπομπής, προκειμένου να εξετάσει εξονυχιστικά το περιεχόμενό τους, ενώ, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να αναθέσει την υπόθεση σε εισαγγελέα, ο οποίος θα διεξάγει προκαταρκτική εξέταση.
Υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή «Ζούγκλα» παρουσιάσθηκαν ντοκουμέντα σχετικά με τα σκάνδαλα που συγκλονίζουν την ΕΡΤ και αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στο μεγάλο κόλπο με τις «ροζ» γραμμές, το «αμαρτωλό» ντοκιμαντέρ για το Διονύσιο Σολωμό, που, αν και πληρώθηκε, δεν προβλήθηκε ποτέ, αλλά και τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ υπαλλήλων-«φαντασμάτων», οι οποίοι έλειπαν -προσκομίζοντας ιατρικές βεβαιώσεις- εννιά μήνες το χρόνο!
ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! ΜΙΣΘΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ - ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ -ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ : ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 9500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ 1000 ΕΥΡΩ! Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟΥ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΙΡΝΕΙ 347 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΥΠΕΡΟΓΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ 11 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ! ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΛΥΡΙΤΖΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΑΚΟΜΑ : ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ -ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ! ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ; ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ;

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009


Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

0 σχόλια

ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!
Οι πολιτικοί εκτός απο τον εαυτό τους φροντίζουν και τα μέλη της οικογενείας τους και ο λαος ας πεινάει! Έτσι λοιπόν και ο αντιπρόεδρος της βουλής Βύρων Πολύδωρας έγινε ο άνθρωπος που πριν μια εβδομάδα διόρισε την κόρη του στην βουλή, στο γραφείο του! Και την ίδια ώρα μας έλεγαν ότι μόνο με ΑΣΕΠ θα γίνονται στην βουλή οι προσλήψεις. Πόσο μας δουλεύουν έτσι ρε παιδιά;Πως πρόλαβε κ.Πετσάλνικε να διορίσει το παιδί του ο Πολύδωρας; Ο στρατηγός άνεμος τον βοήθησε;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ
"Με την υπ’ αριθμ. 12710/9101/4.11.2009 απόφαση τουΠροέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται στοΓραφείο του Δ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής, ΒύρωνοςΠολύδωρα, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασήτου, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητούυπαλλήλου, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρ−θρου 41...παρ. 1Β΄ εδαφ. β΄ του Κανονισμού της Βουλής(Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α΄/1997), όπως ισχύει, η ΜαργαρίταΠολύδωρα του Βύρωνος, με Β΄ βαθμό και 14ο Μ.Κ., όπωςτούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής, της ΠΕμισθολογικής κατηγορίας (Μ.Κ. 18−1) του ν. 3205/2003(ΦΕΚ 297/Α΄/2003), όπως ισχύει.(Αριθμ. εγκρ. δαπάνης Δ/νσεως Οικον. Υπηρεσιών τηςΒουλής 12716/9106/4.11.2009). "
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ
Η απάντηση απο τον Βύρωνα Πολύδωρα ήρθε σχεδόν αμέσως. Τα συμπεράσματα δικά σας...

"Είναι αλήθεια. Και οι δύο θυγατέρες...μου είναι κοντά μου όλα τα χρόνια της φοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο και τώρα ως απόφοιτες, εργαζόμενες πολλές ώρες την ημέρα, βοηθώντας με ως επιστημονικοί συνεργάτες μου στην έρευνα και τεκμηρίωση των θεμάτων του κοινοβουλευτικού μου έργου. Είναι λογικό και τίμιο να δηλώσω ανοιχτά πως χρειάζομαι και χρησιμοποιώ τις καλές υπηρεσίες τους (των διδύμων) και στα νέα μου καθήκοντα του Αντιπροέδρου της Βουλής. Διευκρινίζω ή τονίζω, ότι η Μαργαρίτα προσελήφθη-διορίσθηκε ως μετακλητή υπάλληλος. Δηλαδή, όχι ως μόνιμη. Και ότι δεν θα διορισθεί και η άλλη κόρη μου".

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009


ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

0 σχόλια

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ
Πλήρης ανατροπή; Ο χρόνος θα δείξει! Ο Σαμαράς πάντως διευρύνει την διαφορά του από την Ντόρα στα γκάλοπ. Ήδη στο ερώτημα ποιον θα...ψηφίσετε αρχηγό στο Α'γύρο, λαμβάνει ποσοστά 43,9 έναντι 38,7 της Ντόρας, και 11,1 του Ψωμιάδη. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ΜETRON ANALYSIS, στο ερώτημα ποιον θεωρείται καταλληλότερο για την προεδρεία της Ν.Δ., ο ΅Σαμαράς προηγείται της Ντόρας με 3 μονάδες, συγκεντρώνοντας ποσοστό 40,2 έναντι 37,2 της Ντόρας, και 11,6 του Ψωμιάδη.Η μάχη που στην αρχή φαινόταν περίπατος για την Ντόρα, δείχνει να έχει νικητή με άνεση, τον Σαμαρά...

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ!

0 σχόλια

ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 04:55 τα ξημερώματα στα γραφεία του συνδέσμου του ΠΑΟ, τα οποία βρίσκονται στη συμβολή των οδών Μεγαλουπόλεως και Αμαλίας στο Μπραχάμι.Τα γραφεία του συνδέσμου υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, όπως και παρακείμενα σπίτια. Οι κάτοικοι απο την πλευρα τους είναι ανάστατοι με την παρουσία του συνδέσμου στην περιοχή τους, καθώς όπως λένε έχουν χάσει την ησυχία τους. Πληροφορία που έλεγε ότι κινδύνευσε περαστικός οδηγός ταξί δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009


ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ!

0 σχόλια
ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!
Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά τάχθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, έχοντας δίπλα του τον μεσσήνιο πολιτικό. Συμφωνώ με τον Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να πείσουμε όσους έφυγαν να γυρίσουν πίσω, είπε ο κ. Αβραμόπουλος.
Η αμφίπλευρη διεύρυνση της ΝΔ αρχίζει από τώρα, με τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς χαιρετίζοντας τη δήλωση στήριξης.
Η εκλογή αρχηγού δεν έχει να κάνει με προσωπικά συναισθήματα, ξεκίνησε τη δήλωσή του ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ αίσθηση προκάλεσε η κοινή εμφάνιση των δύο πολιτικών. Ακολούθως πρόσθεσε ότι όσες φορές η ΝΔ ηττήθηκε, ήταν επειδή απομακρύνθηκε από τις αρχές της ή απογοήτευσε με συμπεριφορές αλλαζονικές.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ
Κατά την ομιλία της το βράδυ της Τρίτης στο Γκάζι σε νεολαίους της ΝΔ, η κα Μπακογιάννη μίλησε για κίνδυνο περιχαράκωσης και συρρίκνωσης του κόμματος.
«Θέλουμε», είπε, ένα κόμμα «περιχαρακωμένο, εσωστρεφές, επιρρεπές στον λαϊκισμό, το οποίο θα προσπαθεί να λύσει τα σύγχρονα προβλήματα με γενικολογίες και παλαιοκομματικές συνταγές;», ένα κόμμα «με περιορισμένη εμβέλεια, που θα μείνει στο πολιτικό περιθώριο και θα επιτρέψει στο ΠΑΣΟΚ να κυβερνάει για χρόνια;»

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ!

0 σχόλια

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΙΑΒΑΙΝΕ...
Αναμφισβήτητα οι δικηγόροι του Γεωργιανού μακελάρη του Νίκου Σεργιανόπουλου Νίκος Καραδήμας και Δημήτρης Γκαβέλας, είναι τα πρόσωπα της χθεσινής μέρας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Κατάφεραν έχοντας να αντιμετωπίσουν ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 10-15 χρόνια ποινή για ληστεία μετά φόνου(όπως ήταν η αρχική κατηγορία για τον πελάτη τους) να σπάσουν τα ισόβια δεσμά με ένα ανέλπιστο ελαφρυντικό. Τον πρότερο έντιμο βίο.
Δουλεύοντας τις τελευταίες μέρες πυρετωδώς, έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς ποινικολόγους ετών. Από την άλλη οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής …τα είδαν όλα! Οι Εμμανουηλίδης-Στεφανάκης δεν κατάφεραν να πάρουν τα ισόβια.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009


ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΜΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥΣ ΖΗΝΑ!

0 σχόλια

ΑΙΣΧΟΣ!
Το περασμένο Σάββατο ενώ η Πέγκυ Ζήνα τραγούδαγε στην πίστα, τα σκουλήκια χόρευαν στα πιάτα του κόσμου που βρισκόταν απο κάτω. Το βίντεο που υπάρχει είναι πραγματικά αηδία και δεν μιλάμε για ένα σκουλήκι αλλά για περισσότερα. Μιλάμε για ενα βίντεο ντοκουμέντο που ανάρτησε το blog troktiko! Ελπίζουμε να πέσουν γερά πρόστιμα στο μαγαζί αλλα να επέμβει και ο εισαγγελέας για τον κίνδυνο υγείας που πέρασαν οι θαμώνες του εν λόγω καταστήματος!


ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ!

0 σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΘΕΙ!
Σε μεγάλη εφημερίδα της Θεσσαλονίκης που κυκλοφορεί και στην Αθήνα (στον Αγγελιοφόρο), διαφημίζεται ακόμη και σήμερα, τέσσερις μέρες μετά την τραγωδία, το ξενοδοχείο στο Πανόραμα όπου έχασαν την ζωή τους οι δύο νεαροί άντρες από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα! Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου στους οποίους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για σωματική βλάβη από αμέλεια, δεν είχαν την ευαισθησία να αποσύρουν τις διαφημίσεις του ξενοδοχείου τους απο την συγκεκριμένη εφημερίδα! Είναι δυνατόν να διαφημίζεται ένα ξενοδοχείο όπου συνέβη κατι το τόσο τραγικό και μάλιστα μόλις τέσσερις μέρες μετά τον χαμό των δύο ανθρωπων;

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ!

0 σχόλια

ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!
Σε όλες τις χώρες υπάρχουν αντιδράσεις για την αποτελεσματικότητα του νέου εμβολίου κατά της γρίπης. Η Ελλάδα όμως είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη και ίσως και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου οι γιατροί και οι νοσηλευτές της αρνούνται πεισματικά να εμβολιαστούν. Το Υπουργείο Υγείας απευθύνει έκκληση στο προσωπικό του Υπουργείου να εμβολιαστεί καθώς είναι οι πρωτοι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με τους ασθενείς, οπότε και αποτελούν κύριο φορέα αναπαραγωγής του μικροβίου. Το τι θα γίνει τελικά και αν θα εμβολιαστούν γιατροί και νοσηλευτές κανείς δεν το ξέρει άκόμη. Ωστόσο απο τις 16 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός όλου του πληθυσμού της χώρας έναντι της νέας γρίπης. Σύμφωνα με την υπουργό Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, κατά την περίοδο του εμβολιασμού οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται από την τηλεφωνική γραμμή 1135 για τα κέντρα εμβολιασμού της περιοχής τους. Τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και συμβουλευτικής για το εμβόλιο θα λειτουργήσει και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ). Ως την ερχόμενη εβδομάδα το απόθεμα της Ελλάδας σε πανδημικά εμβόλια θα φτάσει τις 700.000 δόσεις και ως τις 2 Δεκεμβρίου θα έχουν παραληφθεί δυόμισι εκατομμύρια από τις συνολικά οκτώ εκατομμύρια δόσεις που παραγγέλθηκαν σε πρώτη φάση.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009


ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ "NEXT TOP MONTEL"!

0 σχόλια

ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ EVER!
Είδαμε τις καλύτερες ερμηνείες! Την καλύτερη κωμωδία να βάλεις να δεις τέτοιο γέλιο δεν πρόκειται να ρίξεις! Αυτα που έγιναν στο "Next top montel" δεν περιγράφονται! Μιλάμε για τρελό γέλιο! Πήγε η Τατιάνα για να πάρει συνέντευξη στα κορίτσια και σε όλες βρήκε ένα σημείο που τις τσίγκλησε και πλάνταξαν στο κλάμα! Καμία δεν έφυγε... άκλαυτη απο την Τατιάνα. Κορίτσια ηρεμήστε και λίγο. Όσο για την Τατιάνα δικαίως κέρδισε για άλλη μια φορά τον τίτλο της καλύτερης ερμηνείας!Εύγε...


ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΕΜΗ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ;

0 σχόλια

ΕΙΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA
Παρούσα ήταν τελικά στο δελτίο του MEGA η Ολγα Τρέμη! Ωστόσο πληθαίνουν τα δημοσίευματα των blogs που κάνουν λόγο για "κόψιμο" της Όλγας Τρέμη απο το δελτίο του MEGA! Ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμη πλήρως ξακάθαρος, πάντως απο ότι φαίνεται η σιδηρά κυρία του καναλιού της Μεσογείων, μάλλον έχει κόντρα και διαφορετικές απόψεις με μέλος της διοίκησης του Μεγάλου Καναλιού (κύριο Μπόμπολα)!
Ο χρόνος θα δείξει αν έχουν δίκιο ή όχι αυτες οι πληροφορίες...

ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ!

0 σχόλια
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΚΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!
Τον δρόμο της Δικαιοσύνης θα διαλέξει σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, καταθέτοντας αγωγή εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!
Αιτία το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Μάκη "Veto" σύμφωνα με το οποίο ο πατέρας του Βενιζέλου έχτισε πολυκατοικία πουλώντας κάποια οικόπεδα. Ο Μάκης ισχυρίζεται ότι το όλο θέμα αποτελεί σκάνδαλο ηθικό, (σαν του Βατοπαιδίου) αλλα όχι απαραιτήτως και παράνομο! Έτσι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα στραφεί νομικά προκειμένου όπως λέει να δικαιωθεί η μνήμη του πατέρα του...

Η "ΜΑΧΗ" ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!

0 σχόλια

ΕΠΕΣΕ Η ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ
Αρκετά πεσμένες οι κυκλοφορίες των Κυριακάτικων εφημερίδων. Ο βροχερός καιρός σε συνδυασμό με το ότι δεν υπήρχε το ενδιαφέρον για μια καινούργια εφημερίδα όπως την προηγούμενη Κυριακή με το Veto απέτρεψαν αρκετές χιλιάδες αναγνώστες από το να αγοράσουν εφημερίδες. Στην πρώτη θέση το Πρώτο Θέμα με 220.000 φύλλα. Στη δεύτερη θέση μετά από πολύ καιρό η Κυριακάτικη Καθημερινή με 155.000 φύλλα. Τρίτο το Βήμα της Κυριακής με 152.000 φύλλα. Αμέσως μετά η Real News με 145.000 φύλλα στην συνέχεια το Έθνος της Κυριακής με... 130.000 φύλλα, η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία με 125.000 και το Veto με 113.000 φύλλα. Για μια ακόμη φορά το Θέμα πούλησε πολλά φύλλα και πήρε καθαρά την πρωτιά. Έκπληξη η Καθημερινή, εάν δεν έβαλε "καπέλο".

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009


ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ 1.500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ!

0 σχόλια

ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!
Από τους 5.000 αστυνομικούς που φυλάνε τους vip (επιχειρηματίες-δημοσιογράφους) οι οποίοι δεν πληρώνουν από την τσέπη τους για την ασφάλεια που έχουν, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης αποφάσισε να πάρει τους 1.500 και ...να τους γυρίσει στις περιπολίες και τα τμήματα. Μια αρχή είναι και αυτή. Δεν χρειάζεται τόσος κόσμος να κάθεται να τους φυλάει μην τυχόν και κάποιος τους επιτεθεί επειδή κάνουν την δουλειά τους. Ας τους πληρώνουν οι ίδιοι αφού επέλεξαν το επάγγελμα τους.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009


ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

0 σχόλια

SOS ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
Τεράστιο είναι το πρόβλημα της ανεργίας στην χώρα μας! Τους 640 χιλιάδες έφτασαν οι άνεργοι στην χώρα μας με τις εκτιμήσεις να είναι όλο και πιο δυσοίωνες! Οι άνεργοι προβλέπεται ότι θα φτάσουν τους 800 χιλιάδες μέσα στο 2010! Την ίδια στιγμή εκφράζονται φόβοι ότι οι άνεργοι είναι πολλοί περισσότεροι καθώς δεν είναι όλοι για διαφόρους λόγους εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ! Μέγα κοινωνικό θέμα με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να μην ξέρουμε τι σκοπεύει να κάνει!