Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009


ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ!

ΠΗΡΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ!
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκράτιας. O Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στους οπαδούς της ΝΔ που είχαν συρρεύσει στα γραφεία της Ρηγίλης, είπε: «Aναλαμβάνω την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσω την παράταξη σε νέους αγώνες». «Σήμερα νικήσαμε όλοι, δεν υπάρχουν ηττημένοι». Ο κ. Σαμαράς εξήρε την ανάγκη ενότητας στο κόμμα και ανέφερε ότι ξεχνάει ότι ειπώθηκε μέχρι τώρα. «Τα ξεχνάω όλα. Σφουγγάρι» είπε χαρακτηριστικά, αλλά προειδοποίησε ότι δε θα ανεχθεί υπονόμευση της ενότητας της παράταξης. Ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν στον αγώνα του, την οικογένειά του, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που ξεκίνησε το θέμα της εκλογής από τη βάση, όπως είπε, και τα στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν δίπλα του.
Απο την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε : «Η απόφαση του κόσμου είναι απολύτως σεβαστή,ε πικοινώνησα με τον Αντώνη Σαμαρά και του έδωσα συγχαρητήρια για την εκλογή του. Ξεκινάει ενα νεο κεφάλαιο για την Ν.Δ και θα πρέπει να γίνει ένα ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι παρόντες».
ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, επί 1192 εκλογικών τμημάτων που αντιστοιχούν στο 72,68% της επικράτειας, λαμβάνουν:

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς 272250 ψήφους και ποσοστό 50,18%

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη 215724 ψήφους και ποσοστό 39,76%

Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης 54587 ψήφους και ποσοστό 10,06%

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου