Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009


ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ!

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!
Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά τάχθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, έχοντας δίπλα του τον μεσσήνιο πολιτικό. Συμφωνώ με τον Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να πείσουμε όσους έφυγαν να γυρίσουν πίσω, είπε ο κ. Αβραμόπουλος.
Η αμφίπλευρη διεύρυνση της ΝΔ αρχίζει από τώρα, με τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς χαιρετίζοντας τη δήλωση στήριξης.
Η εκλογή αρχηγού δεν έχει να κάνει με προσωπικά συναισθήματα, ξεκίνησε τη δήλωσή του ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ αίσθηση προκάλεσε η κοινή εμφάνιση των δύο πολιτικών. Ακολούθως πρόσθεσε ότι όσες φορές η ΝΔ ηττήθηκε, ήταν επειδή απομακρύνθηκε από τις αρχές της ή απογοήτευσε με συμπεριφορές αλλαζονικές.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ
Κατά την ομιλία της το βράδυ της Τρίτης στο Γκάζι σε νεολαίους της ΝΔ, η κα Μπακογιάννη μίλησε για κίνδυνο περιχαράκωσης και συρρίκνωσης του κόμματος.
«Θέλουμε», είπε, ένα κόμμα «περιχαρακωμένο, εσωστρεφές, επιρρεπές στον λαϊκισμό, το οποίο θα προσπαθεί να λύσει τα σύγχρονα προβλήματα με γενικολογίες και παλαιοκομματικές συνταγές;», ένα κόμμα «με περιορισμένη εμβέλεια, που θα μείνει στο πολιτικό περιθώριο και θα επιτρέψει στο ΠΑΣΟΚ να κυβερνάει για χρόνια;»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου