Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009


Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!


ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!
Οι πολιτικοί εκτός απο τον εαυτό τους φροντίζουν και τα μέλη της οικογενείας τους και ο λαος ας πεινάει! Έτσι λοιπόν και ο αντιπρόεδρος της βουλής Βύρων Πολύδωρας έγινε ο άνθρωπος που πριν μια εβδομάδα διόρισε την κόρη του στην βουλή, στο γραφείο του! Και την ίδια ώρα μας έλεγαν ότι μόνο με ΑΣΕΠ θα γίνονται στην βουλή οι προσλήψεις. Πόσο μας δουλεύουν έτσι ρε παιδιά;Πως πρόλαβε κ.Πετσάλνικε να διορίσει το παιδί του ο Πολύδωρας; Ο στρατηγός άνεμος τον βοήθησε;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ
"Με την υπ’ αριθμ. 12710/9101/4.11.2009 απόφαση τουΠροέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται στοΓραφείο του Δ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής, ΒύρωνοςΠολύδωρα, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασήτου, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητούυπαλλήλου, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρ−θρου 41...παρ. 1Β΄ εδαφ. β΄ του Κανονισμού της Βουλής(Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α΄/1997), όπως ισχύει, η ΜαργαρίταΠολύδωρα του Βύρωνος, με Β΄ βαθμό και 14ο Μ.Κ., όπωςτούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής, της ΠΕμισθολογικής κατηγορίας (Μ.Κ. 18−1) του ν. 3205/2003(ΦΕΚ 297/Α΄/2003), όπως ισχύει.(Αριθμ. εγκρ. δαπάνης Δ/νσεως Οικον. Υπηρεσιών τηςΒουλής 12716/9106/4.11.2009). "
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ
Η απάντηση απο τον Βύρωνα Πολύδωρα ήρθε σχεδόν αμέσως. Τα συμπεράσματα δικά σας...

"Είναι αλήθεια. Και οι δύο θυγατέρες...μου είναι κοντά μου όλα τα χρόνια της φοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο και τώρα ως απόφοιτες, εργαζόμενες πολλές ώρες την ημέρα, βοηθώντας με ως επιστημονικοί συνεργάτες μου στην έρευνα και τεκμηρίωση των θεμάτων του κοινοβουλευτικού μου έργου. Είναι λογικό και τίμιο να δηλώσω ανοιχτά πως χρειάζομαι και χρησιμοποιώ τις καλές υπηρεσίες τους (των διδύμων) και στα νέα μου καθήκοντα του Αντιπροέδρου της Βουλής. Διευκρινίζω ή τονίζω, ότι η Μαργαρίτα προσελήφθη-διορίσθηκε ως μετακλητή υπάλληλος. Δηλαδή, όχι ως μόνιμη. Και ότι δεν θα διορισθεί και η άλλη κόρη μου".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου