Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009


ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!


ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η 22ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!
Μα πόσο γελοία φωτογραφία είναι αυτή; Και όμως δείχνει τον περίγελο στον οποίο κάποιοι κατάντησαν την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της χώρας μας! Κουκουλώθηκαν και έβαλαν κράνη οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν την 22χρονη Αντιγόνη στον ανακριτή. Έκαναν σόου την προσαγωγή της! Και; Αφέθηκε ελεύθερη η κοπέλα ελλείψη στοιχείων! Το αποτύπωμα που βρέθηκε σε ένα κηροπήγιο δεν...αποτελεί στοιχείο ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς"!Μάλιστα το κηροπήγιο δεν υπήρχε καν μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας. Έκαναν λες και έπιασαν τον Παλαιοκώστα και μεταφέρουν την κοπέλα για να δείξουν πυγμή και κουραφέξαλα!
Αντιγόνη, πιάσε τις φωτογραφίες αυτές κορίτσι μου και να τις κάνεις κορνίζα στο σπίτι σου για να δείξεις σε όλο τον κόσμο πως ρεζίλεψες το "ανίκανο" κράτος! Και το βάζουμε σε εισαγωγικά γιατι πιστεύουμε ότι υπάρχουν κατάλληλες δυνάμεις στην αντιτρομοκρατική αλλα η φωνή τους σίγουρα δεν ακούγεται!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου