Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ!


ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Την άμεση αντίδραση των δικαστικών Αρχών προκάλεσαν οι αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και αφορούσαν τόσο στα σκάνδαλα στην ΕΡΤ όσο και την απίστευτη πολιτική ενέργεια μετατροπής του Δήμου της Αθήνας σε πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη, με τη συναίνεση του δημάρχου, Νικήτα Κακλαμάνη. Το απόγευμα της Παρασκευής, ο εισαγγελέας Εφετών και προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Γιάννης Σακελλάκος, ζήτησε και έλαβε τις κασέτες της εκπομπής, προκειμένου να εξετάσει εξονυχιστικά το περιεχόμενό τους, ενώ, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να αναθέσει την υπόθεση σε εισαγγελέα, ο οποίος θα διεξάγει προκαταρκτική εξέταση.
Υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή «Ζούγκλα» παρουσιάσθηκαν ντοκουμέντα σχετικά με τα σκάνδαλα που συγκλονίζουν την ΕΡΤ και αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στο μεγάλο κόλπο με τις «ροζ» γραμμές, το «αμαρτωλό» ντοκιμαντέρ για το Διονύσιο Σολωμό, που, αν και πληρώθηκε, δεν προβλήθηκε ποτέ, αλλά και τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ υπαλλήλων-«φαντασμάτων», οι οποίοι έλειπαν -προσκομίζοντας ιατρικές βεβαιώσεις- εννιά μήνες το χρόνο!
ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! ΜΙΣΘΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ - ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ -ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ : ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 9500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ 1000 ΕΥΡΩ! Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟΥ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΙΡΝΕΙ 347 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΥΠΕΡΟΓΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ 11 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ! ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΛΥΡΙΤΖΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΑΚΟΜΑ : ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ -ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ! ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ; ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου