Παρασκευή 29 Απριλίου 2011


Ο πριγκιπικός γάμος ξεπέρασε σε online τηλεθέαση το Μουντιάλ!


ΤΟ ΦΙΛΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜ-ΚΕΙΤ ΕΙΔΑΝ 400 ΕΚ. ON LINE ΧΡΗΣΤΕΣ!
Ο πριγκιπικός γάμος ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα προβλήθηκε από την πλειοψηφία των τηλεοπτικών καναλιών (συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών), από το YouTube Live και από άλλες υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης του διαδικτύου όπως το LiveStream. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Mashable, ο γάμος έθεσε ένα νέο ρεκόρ για το συνολικό αριθμό online θεατών, οι οποίοι τον παρακολούθησαν ταυτόχρονα μέσω live streaming.
Ενδεικτικά, μόνο από την ιστοσελίδα LiveStream (μία από τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες ζωντανών μεταδόσεων των ΗΠΑ), προκύπτει ότι περισσότεροι από 300.000 θεατές παρακολουθούσαν την ίδια ώρα (στις 13:00 ώρα Ελλάδος) το γάμο. Από την εταιρεία υπολογίζεται ότι κατά τον απολογισμό το σύνολο των θεατών θα αγγίξει τα 2.000.000, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου (1.600.000 θεατές).
Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα του BCC η οποία μετέδιδε το γεγονός, παρουσίασε κάποια προβλήματα και δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει πλήρως στον αριθμό των θεατών. Από την άλλη, το YouTube Live ήταν συνεπές και κατάφερε να ικανοποιήσει 400 εκατομμύρια θεατές (τόσοι υπολογίζονταν ότι μέχρι χθες). gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου