Τετάρτη 27 Απριλίου 2011


"Στέλλα έφυγες αλλά σε αγαπάμε ακόμα. Καλό ταξίδι!"

«Κλείσε τα μάτια άγγελε, κλείστα και ξεκουράσου γιατί έχεις δρόμο δύσκολο να διαβείς μπροστά σου. Να είσαι καλά εκεί ψηλά. Θα είσαι μες στην καρδιά μας και αν θελήσεις να μας δεις έλα στα όνειρά μας…»
«Κάθε τέλος είναι μια αρχή! Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση! Καλό ταξίδι!» «Ο προορισμός του ανθρώπου είναι ένας αγώνας δρόμου… Γεννιέται, τρέχει και μετά από χρόνια φτάνει στο τέλος του τερματισμού… Το Στελιώ έφυγε από την αφετηρία αλλά βιάστηκε να τερματίσει. Δεν έπρεπε να φτάσεις τόσο νωρίς στο τέρμα, τουλάχιστον δίνε κουράγιο στους δικούς σου… πρωταθλήτριά μας, Στέλλα αστέρι, Στέλλα των αστεριών»
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα εκατοντάδες μηνύματα-σχόλια που έχουν αναρτήσει μικροί και μεγάλοι σε ένα group που δημιουργήθηκε για την 16χρονη Στέλλα που την Κυριακή του Πάσχα έχασε την ζωή της από υπερβολική κατανάλωση αλκόολ, με τίτλο «Στέλλα έφυγες αλλά σε αγαπάμε ακόμα».
Σε αυτό το group το οποίο μέχρι στιγμής μετρά 3.300 άτομα, αριθμός που ανεβαίνει από λεπτό σε λεπτό, πολλοί είναι αυτοί που συγκλονισμένοι από τον αναπάντεχο και άδικο θάνατο της ανήλικης ξανθιάς κοπέλας, της εύχονται «Καλό Ταξίδι».
Άλλοι πάλι είναι αγανακτισμένοι με το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η Στέλλα, με τους γιατρούς ακόμα και με τα μπαρ στα οποία αν και απαγορεύεται, σερβίρεται αλκοόλ σε ανήλικα παιδιά.
«Για μια πολυαγαπημένη φίλη μας που έφυγε πάρα πολύ νωρίς και πολύ άδικα. Στέλλα άγγελέ μας λείπεις ήδη και σε αγαπάμε! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» γράφει το μήνυμα μιας φίλης της…. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου