Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΕΧΑΣΑΝ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΕΚ


ΜΟΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΠΑΟΚ
Την πρώτη νίκη του στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέβαλε στην Τούμπα την αντίσταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Το «χρυσό» γκολ για τον «Δικέφαλο» του Βορρά σημείωσε ο Ίβιτς στο 55΄.
«Φυσιολογική» ήττα για ΑΕΚ
Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Η ρωσική ομάδα επικράτησε 4-2 και παραμένει στην κορυφή του 7ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, με 6 βαθμούς μετά από δύο αγώνες. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χούμποτσαν (1΄), Μπρούνο Αλβες (13΄) και Λάζοβιτς (42΄πεν., 57΄), ενώ για την Ενωση σκόραραν οι Λυμπερόπουλος (37΄) και Καφές (83΄πεν.).
«Λύγισε» ο Άρης
Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον Αρη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, από τη Ρόζενμποργκ με 2-1, αποτέλεσμα που έβαλε για τα καλά τους Νορβηγούς στο παιχνίδι της πρόκρισης, μετά την ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λεβερκούζεν (1-1). Ο Μόλντσκρεντ στο 37΄ και ο Πρίτσα στο 67΄ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Τροντχάιμ, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Ρουίς (43΄).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου