Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Καλή υποψηφιότητα που αξίζει να στηρίξετε είναι του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου στον νεο δήμο Πέντέλης! Είναι οι δήμοι Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης. Φαίνεται άνθρωπος δραστήριος και όχι "ξύλινος". Όσο για τον νυν δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου πρέπει επιτέλους να πάει σπιτάκι του, αρκετά τον ανέχτηκε ο κόσμος της Πεντέλης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαραδεκτος υποστηρικτης του μνημονιου ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ των πολιτων. Σε θεμα κυκλοφοριακο για την αγια μαρινα πηρε θεση εναντιων των κατοικων που κινδυνευουν τα παιδια τους απο την πρωτοφανη κινηση με μοναδικο κριτηριο την στειρα αντιπολιτευση και οχι την ασφαλεια μας.

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ Γραφάκο, αλλά θα ήθελα να πάει καλά ο κύριος Παπακωνσταντίνου γιατί έχει αρκετά καλούς υποψήφιους.Βασικά ο Στεργίου να μη βγεί.Φτάνει το μοντέλο του τηλεδήμαρχου-αποφασίζω και διατάζω!
Θέλουμε για δήμαρχο άνθρωπο προσιτό και ευγενικό,χορτάσαμε απο αγριάδες.

Ανώνυμος είπε...

Άνθρακες ο θησαυρός! Τα έκανε πλακάκια με το Στεργίου.Άλλος ένας προδότης.Θυμάται άραγε τι έγραφε στα φυλλάδια που μοίραζε προεκλογικά για το "δήμαρχό " μας; Τελικά τα πάντα αγοράζονται σήμερα.Δεν υπάρχει ούτε αξιοπρέπεια ούτε ντροπή όταν πέφτει το χρήμα και οι υποσχέσεις!

Δημοσίευση σχολίου