Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010


ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!


ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ! ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ!
“Πόσο κάνει; Με απόδειξη ή χωρίς;”
“Αφεντικό, 300 ευρώ θα πάει το μερεμέτι, αν θες απόδειξη βάλε άλλα 69 για ΦΠΑ”…
“Θες απόδειξη; Εντάξει, αλλά να μην τα βάλουμε όλα, να γλιτώσεις και εσύ κάτι από την Εφορία”…
Ποιος από εμάς δεν έχει βρεθεί μπροστά σε μια παρόμοια στιχομυθία; Ποιος από εμάς δεν έχει υποκύψει στον πειρασμό; Ο …αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω αλλά να τώρα που ήρθε η σειρά να βιώσουν τη νεοελληνική πραγματικότητα οι πλέον …κατάλληλοι σε όλον τον κόσμο!
Δηλαδή, οι ελεγκτές του ΔΝΤ…
Όπως ανέφερε σε δημοσιογραφική παρέα κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, οι ελεγκτές αναζήτησαν προς ενοικίαση σπίτι κοντά στην Ακρόπολη για να έχουν ένα ορμητήριο για τους ελέγχους τους.
Ένα από τα σπίτια τους άρεσε και ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις. Και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν γνώριζε προφανέστατα με ποιους μιλούσε, θεώρησε αυτονόητο να θέσει και το ζήτημα των …μαύρων!
«Είναι 9 χιλιάρικα, σπίτι πρώτη φάτσα Ακρόπολη, ησυχία κλπ κλπ. Να κόβουμε μια απόδειξη για τα μισά, να γλιτώνετε κι εσείς τον φόρο…»
Ο αθεόφοβος είχε απέναντί του το ΔΝΤ! Αλλά μήπως και τον …Χριστό να είχε, θα έλεγε κάτι το διαφορετικό; Σκεφθείτε το, πριν απαντήσετε…
Οι ελεγκτές, προφανώς, υπέστησαν σοκ, έφυγαν άπρακτοι και συνέχισαν τις κουβέντες τους για άλλη κατοικία, έχοντας πια πειστεί για το ότι ο …Σαββόπουλος είναι πλέον τελείως ξεπερασμένος!
Εδώ δεν είναι Βαλκάνια, εδώ είναι Ελλάς, έθνος …ανάδελφον!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου