Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010


ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ


ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ
Μήνυση κατά αγνώστων δραστών κατέθεσε πριν από λίγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Μάκη Τζίφρα, επισκέφθηκε την εισαγγελία, ζητώντας την ποινική δίωξη όσων βρίσκονται πίσω από τη διάρρηξη του πολιτικού του γραφείου στην Κυψέλη τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Όπως αναφέρει, σκοπός των δραστών ήταν να λάβουν γνώση προσωπικών του εγγραφών και να εκμεταλλευτούν προσωπικά του δεδομένα.
Σε δηλώσεις του, μάλιστα, χαρακτηρίζει τη διάρρηξη «επαγγελματικού χαρακτήρα» που αποτελεί συνέχεια της στοχοποίησής του και των προσωπικών επιθέσεων που δέχεται, οι οποίες έχουν αναβαθμιστεί σε εγκληματικές.
Είπε επίσης πως είναι μία μη πολιτικά ανεκτή ενέργεια, που έχει στόχο την ηθική και πολιτική του εξόντωση. Επιδιώκει, τέλος, όπως είπε, να αποκαλυφθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της ενέργειας.
Από το γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου, εκλάπησαν 15 ντοσιέ από χρηματοκιβώτιο και 16 ντοσιέ από βιβλιοθήκη αλλά και κάποιο χρηματικό ποσό.
Τα ντοσιέ αφορούσαν σε οικονομικά στοιχεία, αποδείξεις πληρωμών, στοιχεία από δικαστικές αντιπαραθέσεις και αντίγραφα ενημερωτικών σημειωμάτων προς τον ίδιο για θέματα που είχε χειριστεί στη διάρκεια υπουργικής του θητείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου