Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010


ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ "ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΕΒΕ" ΣΤΟ ΒΗΜΑ


ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ "ΚΑΝΟΝΙ" ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Την έκπληξή της εκφράζει η εταιρεία «Π. ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΣΗ-ΥΠΟΔΗΣΗ-ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» για την αναφορά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» περί υπαγωγής της στο άρθρο 99.
Στην ανακοίνωσή της η «ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΕΒΕ» κάνει λόγο για «ένα καθ’ ολοκληρίαν ψευδές, συκοφαντικό και επικίνδυνο για την εταιρία μας δημοσίευμα» σημειώνοντας ότι «η εταιρία μας λειτουργεί ομαλά, εξυπηρετώντας πλήρως τους πελάτες και τις υποχρεώσεις της σε προμηθευτές και πιστωτές».
Καταλήγει, δε, ότι «για την τεράστια οικονομική και ηθική ζημιά μας προσφεύγουμε άμεσα στα αρμόδια διοικητικά και ποινικά δικαστήρια».

Ολόκληρη η επιστολή της «ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΕΒΕ» έχει ως εξής:

ΔΗΛΩΣΗ

Της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Π. ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΣΗ-ΥΠΟΔΗΣΗ-ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ερμού αριθμός 23-25, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», στο ένθετο «ΒΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» στην πρώτη, τέταρτη και πέμπτη σελίδα, καθώς και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ on line» δημοσιεύθηκε ένα καθ’ ολοκληρίαν ψευδές, συκοφαντικό και επικίνδυνο για την εταιρία μας δημοσίευμα τιτλοφορούμενο «Κανόνια πολυτελείας αναστατώνουν την αγορά. Πεντελικόν, Τσαντίλης, Ridenco και Πλατής τα πρώτα θύματα». Οι συκοφαντικές διαδόσεις της συγκεκριμένης εφημερίδας υπό τον απολύτως απαξιωτικό και δημοσιογραφικά επαίσχυντο συνοδευτικό τίτλο «κανόνι» προκαλούν τεράστια ζημιά στην εταιρία μας. Δηλώνουμε σαφώς ότι η εταιρία μας λειτουργεί ομαλά, εξυπηρετώντας πλήρως τους πελάτες και τις υποχρεώσεις της σε προμηθευτές και πιστωτές. Η ιστορία και η φιλοσοφία της εταιρίας μας που ιδρύθηκε το έτος 1929 δεν έχει δώσει ουδέποτε κανένα δικαίωμα σε οποιονδήποτε ακόμη και αδαή ή επιπόλαιο να τη συνδέσει με τη λογική των «κανονιών».

Με οργή και αγανάκτηση δηλώνουμε ρητά ότι για την τεράστια οικονομική και ηθική ζημία μας προσφεύγουμε άμεσα στα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια.

Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2010
Για την εταιρία «Π. ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΕΒΕ»
GREEKSPY : ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου