Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010


ΠΕΛΕΚΗ-ΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


"ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" ΕΙΠΕ
Στον λάκκο του Βατοπεδίου έριξε κυριολεκτικά χθες τον Κ. Καραμανλή η σύζυγος του Γ. Βουλγαράκη και συμβολαιογράφος των ανταλλαγών, Αικατερίνη Πελέκη, καθώς με μία κατάθεση-«βόμβα» στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής έβαλε τον πρώην πρωθυπουργό στο κάδρο του μεγάλου σκανδάλου, λέγοντας ότι υπήρξε «κεντρική πολιτική απόφαση, που ελήφθη με ευθύνη του πρωθυπουργού».
Η...χθεσινοβραδινή της κατάθεση, η τρίτη κατά σειρά, αποδείχτηκε και η πιο φαρμακερή για το σύστημα Καραμανλή, δηλαδή την τότε αυλή του Μεγάρου Μαξίμου, που αποτελούσαν οι Θ. Ρουσόπουλος και Γ. Αγγέλου, και τους πρώην «γαλάζιους» υπουργούς που υλοποίησαν τις «ιερές» ανταλλαγές, δηλαδή τους Ε. Μπασιάκο, Αλ. Κοντό, Π. Δούκα και Κ. Κιλτίδη. Δεν δίστασε μάλιστα όσα είπε ενώπιον των μελών της Προανακριτικής Επιτροπής να τα επαναλάβει επί λέξει και στους δημοσιογράφους, δείχνοντας πως ήρθε αποφασισμένη να καταθέσει όσα δεν είχε πει τις δύο προηγούμενες φορές στις Εξεταστικές Επιτροπές. Κι αυτό γιατί, όπως είπε, «έφτασε ο κόμπος στο χτένι» και επειδή κουράστηκε!
Πελέκη-σε τον Καραμανλή
«Εγώ ξέρω ότι όσοι φοράνε παντελόνια αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Τις αναλαμβάνω εγώ, που δεν φοράω», τόνισε χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού και των υπουργών του:
«Μία απόφαση, η οποία ελήφθη από τον πρωθυπουργό και το πρωθυπουργικό γραφείο και υλοποιήθηκε από τους υπουργούς του να μην αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη και να φταίνε άλλοι, τρίτοι άνθρωποι. Γνωμοδοτικά συμβούλια. Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, Ορκωτοί Ελεγκτές και μία συμβολαιογράφος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου