Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010


"ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΕΡΑ
Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για ένα καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, σε συνέντευξη του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Αν δεν καταφέρουμε εμείς οι δύο μαζί με όλους τους υπόλοιπους να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Χρειάζεται όμως πάνω από όλα εμπιστοσύνη» τόνισε.
Αναλυτικά η συνεντευξη του Νικόλα Πατέρα στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο:

- Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Άρη:

«Κατά την άποψή μου ήταν πέναλτι. Μπορεί να είμαστε προκατειλημμένοι ως φίλοι του Παναθηναϊκού, αλλά στην πρώτη φάση είδαμε ότι υπήρχε επαφή πάνω στον Βύντρα. Αν δεις δέκα ριπλεϊ σου δημιουργούνται αμφιβολίες για οποιαδήποτε φάση. Πέρυσι στο «Ολύμπικο» με την Ρόμα, ο Νίνης πήρε παρόμοιο πέναλτι. Έχουμε και εμείς παράπονα από τον κύριο Δαλούκα, αλλά δεν βγάλαμε ανακοίνωση και δεν τα κοινοποιήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής, είδαμε να μοιράζει στους παίκτες μας κάρτες σαν “γαρίφαλα” και έδινε με μεγάλη ευκολία φάουλ έξω από την περιοχή μας, αλλά κρατήσαμε χαμηλούς τους τόνους. Ο Άρης είναι μία εξαιρετικά φορμαρισμένη ομάδα, υπήρχε μια μέτρια διαιτησία, αλλά πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα. Αυτό με εξέπληξε, γιατί εμείς δεν έχουμε τόσες παραστάσεις αγώνων φέτος. Δεν παύει όμως να έχουμε κάποιες μονάδες τις οποίες ακριβοπληρώσαμε για αυτές τις περιπτώσεις».

-Την διαγραφή του Δαλούκα που ζητάει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Πέρυσι ο Δαλούκας είχε τιμωρηθεί με μία-δυο αγωνιστικές για το πέναλτι που δεν έδωσε στην ΑΕΚ σε χέρι του Μέλμπεργκ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν βγήκα να πω τίποτα τότε, το έκανε η ΑΕΚ που είχε έννομο συμφέρον. Προχθές, ο Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και φίλος μου Βαγγέλης Μαρινάκης, βγήκε και είπε τα αυτονόητα. Δεν θέλουμε βρωμιά στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε στημένους διαιτητές και δεν θέλω οι επενδύσεις μας να πάνε χαμένες. Συμφωνώ σε όλα αυτά. Διαφωνώ όμως με το να δυναμιτίζουμε το κλίμα από την δεύτερη αγωνιστική. Είναι επικίνδυνο. Παλαιότερα που και εμείς είχαμε παράπονα, δεν είχαμε πει τίποτα, δεν ζητήσαμε διαγραφές διαιτητών. Είναι επικίνδυνο για τους φίλους του ποδοσφαίρου και την κοινωνία μας να κάνουμε εμπρηστικές δηλώσεις. Για παράδειγμα, όταν ανέλαβα ξανά την προεδρία του Παναθηναϊκού, κάποιοι με συμβούλευαν να μιλήσω για την διαιτησία του Ηρακλής-Ολυμπιακός και να πω ότι ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός από τον Σταθόπουλο. Τους απάντησα: “έξω από εδώ”. Αν εμείς οι ίδιοι οι παράγοντες δεν σταματήσουμε τις διχαστικές ορέξεις κάποιων, θα βγάλουμε τα μάτια μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου