Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009


ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΑΕΙ...ΣΥΝΝΕΦΟ!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ... ΔΙΑΒΑΙΝΕ
Για ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής εγκαλούνται τρεις υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με το portal zougla. gr . Οι υπουργοί Γιάννης Παπαθανασίου, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Νίκος Δένδιας, εγκαλούνται για παράνομους προεκλογικούς διορισμούς και μετατάξεις στο Δημόσιο με μοναδικό πειστήριο τις υπογραφές τους σε φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Η ανάγνωση και μόνον των φύλλων αυτών, και συγκεκριμένα της 1ης, 2ας και 4ης Σεπτεμβρίου 2009, αλλά και της 7ης Σεπτεμβρίου, είναι αρκετή για να πεισθεί και ο πλέον σκεπτικιστής παρατηρητής πως οι υπουργοί έσπευσαν να «βολέψουν» ημέτερους και ψηφοφόρους λίγο πριν από την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.
Πρόκειται για μετατάξεις «ημετέρων» αφενός σε προσωποπαγείς θέσεις, όπου δεν υπάρχει ανάγκη πρόσθετου προσωπικού, και αφετέρου με τρόπο που προκαλεί -αν μη τι άλλο- ερωτήματα για τη νομιμότητά τους. Σε φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύονται οι μετατάξεις, αναγράφονται ημερομηνίες που παραπέμπουν στις τελευταίες ημέρες πριν από την προκήρυξη των εκλογών. Για κάθε ανυποψίαστο αναγνώστη όλα δείχνουν νομότυπα. Αμ δε!
Η κυβέρνηση έχει στήσει ολόκληρο μηχανισμό παραπλάνησης. Τα «γαλάζια στελέχη», που απομυζούν το δημόσιο χρήμα, βλέπουν την κατάρρευση και σπεύδουν να βολέψουν ο καθένας το τομάρι του, κινητοποιώντας «θεούς και δαίμονες» -δηλαδή τους Υπουργούς που τους… τοποθέτησαν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου