Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009


ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ BLOG TROKTIKO!


ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ανοικτός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του blog troktikou! Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα του blog με το οποίο αποκάλυψε επιταγή που εισέπραξε ο γνωστός παρουσιαστής απο γνωστο επιχειρηματία για να μπορέσει να ανοίξει το νέο portal του! Σύφωνα με το troktiko ο Νίκος Χατζηνικολάου σκέφτεται πλεόν να καταφύγει στην Δικαιοσύνη! Διαβάστε τι έγραψε το troktiko :
"Θέλει να πάει στον εισαγγελέα ο Νίκος Χατζηνικολάου για να καταθέσει μήνυση σε βάρος μας. Το λέμε για να μην νομίζει ότι θα σταματήσουμε να γράφουμε. Απάντηση δεν μας έστειλε ο κύριος για καμία ανακρίβεια. Ας πάει στην Θεία ...google να διαμαρτυρηθεί.Και να μας πει ποια είναι η συκοφαντία; Μήπως δεν πήρε επιταγή ο όμιλος από τον εθνικό εργολάβο της ενέργειας Β.Μυτηλιναίο; Μήπως δεν έχει κάνει άλλες συμφωνίες με επιχειρηματίες για τα dvd που έλεγε ότι δεν θα βγάλει; Με πλασιέ κάνει τις συμφωνίες;" Και συνεχίζει το troktiko :
"Η επιταγή είναι αληθινή και την επιβεβαίωσε ο αδερφός σου με απάντηση που έδωσε. Όσο για το "Νεο Αυριανιστής" είναι ένας όρος που δεν πιστεύουμε να τον θεωρείς δυσφημιστικό γιατί πολύ απλά δουλεύεις στο μαγαζί του Κουρή. Είσαι ο σύγχρονος Κουρής και άξιος εκπρόσωπος του Κουρηστάν.Μήπως να σε πείραξε που είπαμε ότι χαφιεδίζεις τα blogs; Όταν καλείς τον κόσμο πως να κινηθεί αντί να απαντήσει επίσημα τι είναι;Ξέρετε τι δεν θέλει ο Χατζηνικολάου; ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ.Ο ίδιος συκοφαντεί ανθρώπους ότι είναι πίσω από blogs και τον προκαλούμε να πει ποιοι είναι. Ας τα βρει μαζί τους.Δεν μας φοβίζουν αυτά ρε παιδιά. Κάντε μηνύσεις και ότι θέλετε. Είναι δικαίωμα σας. Ο κόσμος διαβάζει και καταλαβαίνει. Και αν πέσει ο...διακόπτης να ξέρετε ότι είναι από ...Χατζηνικολάου πλευρά. Μακάρι να μην είναι έτσι..."

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά εδώ και κάτι άλλα από το παρελθόν, θα πρέπει να τα ξαναδιαβάζει ο κοσμάκης για να βλέπει πως γεννιούνται οι διάφορες ΣΕΧΤΑ κλπ. Γιατί δεν σκοτώνουν κι εσένα κι εμένα και τον κάθε κακομοίρη μεροκαματιάρη; Ε;

ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

Δημοσίευση σχολίου