Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009


ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ; ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ!


ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
Απίστευτα πράγματα! Ενω σε σχολείο των Μελισσίων αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των τμημάτων για λόγους υγείας και πρόληψης, σε σχολείο του Χαιδαρίου έκλεισαν μόνο ένα τμήμα! Είναι απο άλλο πλανήτη τα παιδιά στο Χαιδάρι η απλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται εκεί στο υπουργείο Υγείας;
Την παύση λειτουργίας όλων των τμημάτων της Β' και Γ' τάξης του Λυκείου Μελισσίων, καθώς και ενός τμήματος της Α' τάξης στο 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου, μετά τον εντοπισμό συνολικά 22 μαθητών με συμπτώματα νέας γρίπης, ανακοίνωσε η Νομαρχία Αθηνών, έπειτα από αίτημα του υπουργείου Υγείας. Τα τμήματα αυτά θα παραμείνουν «κλειστά» από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή.
Ειδικά κλιμάκια του ΕΚΕΠΥ και του ΚΕΕΛΠΝΟ θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί σήμερα στους χώρους των σχολείων, για να ενημερωθούν οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι γονείς για την επαύξηση των μέτρων υγιεινής.
Συγκεκριμένα, από το υπουργείο Υγείας εκδόθηκε την Κυριακή η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μεταξύ των μαθητών του γ' τμήματος της Α' τάξης του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου, επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή 4 κρούσματα νέας γρίπης από τον ιό Α(Η1Ν1), τα οποία ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα της νόσου, που φοιτά στο ίδιο τμήμα του Λυκείου. Συμπτώματα γρίπης παρουσίασαν συνολικά 9 μαθητές. »Επίσης, μεταξύ των μαθητών της Β' τάξης του Λυκείου Μελισσίων, επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή 3 κρούσματα νέας γρίπης από τον ιό Α (Η1Ν1), τα οποία ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου, που φοιτούν στην ίδια τάξη. Συμπτώματα γρίπης παρουσίασαν συνολικά 13 μαθητές.
Θα μας τρελάνετε κύριοι του υπουργείου Υγείας; Γιατι δεν κλείσατε και όλα τα τμήματα στο σχολείο του Χαιδαρίου; Θα πάρετε την ευθύνη για τυχόν νέα κρούσματα εκεί;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου