Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009


ALPHA - ANT1 ΚΑΙ MEGA ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!





ΠΟΙΟΙ "ΗΛΙΘΙΟΙ"- ΑΣΧΕΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;
Λάθος μεγάλο των δύο καναλιών η επιλογή τους να βγάλουν στον αέρα δύο παρόμοια προγράμματα με ενημέρωση και ψυχαγωγία μαζί. Η το ένα κάνει κανείς η το άλλο. Και τα δύο μαζί δεν γίνονται. Για αυτό και η εκπομπή του ALPHA "Πάνω στην ώρα" πατώνει απο νούμερα τηλεθέασης μέχρι στιγμής, για αυτό και ο νέος "καφές" του ΑΝΤ1 θα πατώσει επίσης απο νούμερα τις επόμενες ημέρες! Το μόνο άσχημο είναι ότι με αυτές τις χάλια επιλογές των υπευθύνων χαντακώνονται στην τηλεόραση αξιόλογοι συνάδελφοι! Και αναφερόμαστε στον Σπύρο Λάμπρου και την Έλενα Παπαβασιλείου φυσικά, και όχι στο δίδυμο Χαριτάτου-Καραμέρου. Οι Λάμπρου και Παπαβασιλείου αξίζουν καλύτερης τύχης γιατι είναι και καλά παιδιά και καλοί επαγγελματίες, ενω οι Χαριτάτος-Καραμέρος δεν μας αρέσουν καθόλου! Καλύτερα ο πρώτος να γίνει ζεν-πρεμιέ, μπας και βγάλει καμία γκόμενα και ο δεύτερος να ασχοληθεί με την πολιτική, πιο πετυχημένοι θα ήταν έτσι και δύο τους!
Όσο για το MEGA επίσης θα οδηγηθεί στην αποτυχία με την επιλογή των πέντε ατόμων στην παρουσίαση του πρωϊνού τους. Εδω σπρώχνονται για το ποιος θα πρωτομιλήσει στις συνεντεύξεις τους τα παιδια, φαντάζεστε τι θα γίνει στον αέρα της εκπομπής; Μιλάμε για πολύ γέλιο! Τι "ηλίθιοι" άνθρωποι υπεύθυνοι υπάρχουν στην τηλεόραση δεν λέγεται... για αυτο πάμε κατα διαόλου!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν περάσει κάτι μήνες και το πρωινό του ΑΝΤ1 είναι πρώτο. Δεν καταλαβαίνω όμως, πού βασίζεις τη θεωρία σου ότι είναι λάθος η επιλογή να βγάλουν στον αέρα μία εκπομπή με ενημέρωση και ψυχαγωγία μαζί και ότι τα δύο μαζί δεν γίνονται; Αυτή είναι μια νέα συνταγή του ΑΝΤ1 και δεν νομίζω ότι είναι ηλίθια. Το αντίθετο μάλιστα, κερδοφόρα.

Δημοσίευση σχολίου