Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
Κυρίες και κύριοι σήμερα σας αποκαλύπτουμε αποκλειστικά απο το blog μας το ύπουλο και βρώμικο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εις βάρος του ελληνικού λαού! Όπως πιστεύουμε τα δύο μεγάλα κόμματα ήρθαν σε απόλυτη συνεννόηση και αποφάσισαν απο κοινού τις όλες εξελίξεις, και αυτό γιατι η Αμερικάνικη πολιτική απαιτεί συγκεκριμένες πολιτικές κινήσεις απο τον νέο πρωθυπουργό μας τους προσεχείς μήνες. Και εξηγούμαστε. Η Αμερική θέλει οπωσδήποτε μέχρι τον Ιανουάριο να "τελειώσει" τα εθνικά θέματα της χώρας μας, όπως είναι το Σκοπιανό, η Ευρωπαϊκη ένταξη της Τουρκίας αλλά και το Αιγαίο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν οι οποίες προέρχονται απο πολιτικούς και έγκυρους κύκλους, ο Κώστας Καραμανλής λόγω του ότι είναι Μακεδόνας στην καταγωγή δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αναγκαστεί να υπογράψει διεθνείς συμφωνίες που θα αποβούν εις βάρος της χώρας μας (όπως πχ για την ονομασία των Σκοπίων). Έτσι ήρθε σε συνεννοήση με το ΠΑΣΟΚ για την ανατροπή του εαυτού του! Για αυτό και οι υπεύθυνοι της Χαριλάου Τρικούπη ξεκίνησαν απο νωρίς να λένε για διαφωνία για την επερχόμενη εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, πετώντας ουσιαστικά το γάντι στον Καραμανλή για πρόωρες εκλογές.
Έτσι ο πρωθυπουργός "δείχνει" στον κόσμο ότι αναγκάζεται να προχωρήσει στην επίσπευση των εκλογών (εκλογές που ξέρει πως θα χάσει), λέγοντας δήθεν πως το κάνει για την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας μας! Αυτό κύρίες και κύριοι που σας γράψαμε είναι το πιο πιθανό σενάριο για εμας και ας το αρνηθούν και τα δύο κόμματα, άλλωστε πως ειναι δυνατόν να το παραδεχτούν;
Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου δεν λέμε ότι θα πρόδώσει την χώρα μας, αλλα είναι βέβαιο ότι είναι ο πρωθυπουργός της αρεσκείας της Αμερικής και του Ομπάμα και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα. Οι εξελίξεις βέβαια θα μας δικαιώσουν για τις πληροφορίες που σας αναφέραμε σήμερα. Εμείς πολύ θα θέλαμε όλα αυτα που γράψαμε να μην ισχύουν, αλλα δεν το πιστεύουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου