Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009


ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ"!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΤΕ; ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ;
Μετά από πολύωρη καθυστέρηση, λήφθηκε η απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα για τους δύο εκ των κατηγορουμένων, για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».Η Μυρτώ Πεντέλογλου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Από δω και στο εξής υποχρεούται να δίνει το παρόν δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, ενώ της απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.Από την άλλη μεριά, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο Μανόλης Γιόσπας κρίθηκε προφυλακιστέος. Η απολογία του Μανόλη Γιόσπα ολοκληρώθηκε στις οκτώ περίπου το βράδυ, ενώ νωρίτερα είχε απολογηθεί η συγκατηγορούμενή του, Μυρτώ Πεντέλογλου. Η απολογία του Μανόλη Γιόσπα στην 32η ανακρίτρια ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00. Οι απολογίες των Π. Μασούρα και Χ. Χατζημιχελάκη θα γίνουν αύριο το πρωί στις 08:00 και στις 11:30 αντίστοιχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μυρτώ Πεντέλογλου αρνήθηκε κάθε κατηγορία για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».
Η νεαρή που απολογήθηκε από νωρίς το πρωί, ισχυρίστηκε ότι ουδεμία σχέση έχει με την οργάνωση και τα όσα της αποδίδονται στο κατηγορητήριο και επιμένει ότι το μόνο που τη συνδέει με τη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, είναι ο Μανόλης Γιόσπας, με τον οποίο συνδέεται ερωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια το εξής: «Δεν έχω καμία σχέση με την οργάνωση. Τις λίγες φορές που πήγα στο σπίτι του Χάρη μαζί με τον Μάνο, δεν αντιλήφθηκα ποτέ κάτι παράνομο».
Την ίδια ώρα, άφαντοι παραμένουν οι έξι ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Παρά τα μπλόκα που έχει στήσει η αστυνομία σε διάφορα κομβικά σημεία στην Αττική και άλλες πόλεις, οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου