Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009


ΠΟΛΕΜΟΣ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ Η ΑΛΛΙΩΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
Και ξαφνικά εγένετο ο πόλεμος του πετρελαίου με επίκεντρο την Ελλαδίτσα μας! Και όμως αυτη τη στιγμή Αμερική και Ρωσία μας πιέζουν για τα δικά τους συμφέροντα. Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου ότι θα επανεξετάσει την συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, εξόργισε την Ρωσική πλευρά η οποία διαμήνυσε στην Ελλάδα ότι αν ζητηθεί επανεξέταση της συμφωνίας θα ακυρωθεί το όλο έργο! Και αν ακυρωθεί κυρίες και κύριοι ξέρετε τι θα γίνει; Η Ρωσία θα στραφεί προς την Τουρκία! Μύλος η ιστορία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να είναι σαφέστατα φιλοαμερικανός. Η συμφωνία με την Ρωσία όμως δεν πρέπει να ακυρωθεί κυρίες και κύριοι,θα είναι λάθος μεγάλο και αυτο γιατι η χώρα μας πλεόν θα καταστή ενεργειακή χώρα με συμμετοχη στην αγορά και προμήθεια πετρελαίου όλων των Βαλκανίων και όχι μόνο!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη στιγμη που ο Καραμανλης πατησε το ποδι του στην Ρωσια ειχε ξοφλησει σαν πολιτικος. Αυτο εξηγει και την προσπαθεια για την περαιτερω εξοντωση του ακομα και σαν βουλευτης.
Ο παραγων ενεργεια θα ειναι ο ρυθμιστης νεων πολιτικων καταστασεων και επιρροων στον πλανητη την επομενη εικοσαετεια.
Και ερωτω: Αυτη τη στιγμη η Ελλαδα,αφου δεν μπορει να αξιοποιση την υδροηλεκτρικη και ηλιακη της ενεργεια στο μαξιμουμ ,διοτι αυτο θα παρει πολυ καιρο,γιατι δεν υδρυει 3 πυρινικα εργοστασια??
Φτηνη ενεργεια ειναι ενας απο τους βασικους παραγοντες Αναπτυξης

Δημοσίευση σχολίου