Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010


ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ
Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Σκηνικό έντασης έχει στηθεί πέριξ της πλατείας Συντάγματος, αλλά και στην οδό Σταδίου, στο ύψος της παλιάς Βουλής...
Νεαρά άτομα επιτίθενται με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι απαντούν με χρήση χημικών.
Στα Χαυτεία ομάδα περίπου 400 κουκουλοφόρων έσπασε βιτρίνες και στάσεις λεωφορείων και επιτέθηκε με πέτρες εναντίον αστυνομικών.
Λίγο αργότερα εκτεταμένα επεισόδια ξέσπασαν έξω από το ξενοδοχεί Μεγάλη Βρετανία. Διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν σε κλοιό διαδηλωτών, εναντίον των οποίων εκτόξευσαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία περίπου χιλιών μαθητών, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς τη Βουλή.
Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από δύο χρόνια.
Νωρίτερα επικράτησε ένταση και έξω από το αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, όταν μαθητές πέταξαν πέτρες και νεράτζια εναντίον αστυνομικών.
Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στην πλατεία Κοραή. Μαθητές εκσφενδόνισαν πέτρες εναντίον ανδρών της αστυνομίας. Κανένα από τα δύο συμβάντα δεν πήρε έκταση.
Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και η λεωφόρος Κηφισίας, στο ύψος του ΚΑΤ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου