Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010


ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Ο ΜΑΡΙΤΣ!
Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες (!) θα παραμείνει ο Άλεξ Μάριτς, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε o Σερβοαυστραλός σέντερ του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη στον τρικέφαλο του δεξιού του χεριού.
Όπως σας είχε αναφέρει από χτες το gazzetta.gr, ο 26χρονος σεντερ αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις (μυϊκό πρόβλημα), με την παρουσία του στο αεροπλάνο για την Kωνσταντινούπολη (σ.σ εκτός έδρας αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Εφές Πίλσεν) να ματαιώνεται.
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο «πράσινος» σέντερ, σκόρπισαν απογοήτευση στις τάξεις του «τριφυλλιού», αφού έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη στον τρικέφαλο (σ.σ αποκόλληση τένοντα) και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο.
Ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι τουλάχιστον δύο μήνες, με τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις να κάνουν λόγο ακόμα και για τρεις...
Ο διεθνής σέντερ, που τίθεται πλέον νοκ άουτ για σχεδόν όλο το Top-16 της Ευρωλίγκας και φυσικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (αρχές Ιανουαρίου), διεκδικεί με... αξιώσεις το όσκαρ ατυχίας.
Στις αρχές Νοεμβρίου ο Μάριτς ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, ενώ προς το τέλος του περασμένου μήνα (23/11) υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης στον δεξιό αγκώνα.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν έχουν αποφασίσει αν θα αναζητήσουν άμεσα τον προσωρινό αντικαταστάτη του δυναμικού σέντερ, καθώς το χρονικό διάστημα των 2-3 μηνών είναι μεγάλο, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
http://www.gazzetta.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου