Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010


Τραγωδία! Τέσσερις άνθρωποι απανθρακώθηκαν στα αυτοκίνητά τους εξαιτίας της καρμανιόλας Πατρών - Κορίνθου μεταξύ τους και ενα παιδάκι!


Συνεχίζει να πληρώνει ο κόσμος διόδια στον χειρότερο δρόμο στην Ευρώπη.. για να σκοτωθεί!! Βαρύτατες ευθύνες φέρνει το Υπουργείο Υποδομών που αφήνει ανεξέλεγκτα τους εργολάβους να συνεχίζουν να κάνουν οτι θέλουν!
Ενα ακόμη προμελετημένο έγκλημα τελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας στον εθνικό δρόμο-καρμανιόλα της Κορίνθου-Πατρών.
Τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι 5 ετών, απανθρακώθηκαν, ύστερα από τη σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων...
στην νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, κοντά στον κόμβο της Πούντας. Εναν δρόμο που έχουμε χρυσοπληρώσει, ωστόσο έχουμε θρηνήσει πολλές ζωές και ο κατάλογος μοιάζει να μην έχει τέλος, με αποτέλεσμα οι ευθύνες που βαρύνουν το υπουργείο Υποδομών να είναι βαρύτατες... Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι ένας οδηγός που μπαίνει στην εθνική οδό από την Αττική Οδό με κατεύθυνση την Πάτρα, καλείται να πληρώσει διόδια σε Αττική οδό, Ελευσίνα, Ζευγολατιό και Αίγιο!

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο δυστύχημα έγινε περίπου στις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας όταν, για άγνωστους ακόμη λόγους, το ένα από τα ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Στο ένα όχημα επέβαιναν τρία ατομα αλβανικής υπηκοότητας, ανάμεσα στα οποία ένα αγοράκι 5 μόλις ετών, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο ένας Έλληνας, 24 ετών, κάτοικος Αιγίου. Ο 24χρονος από το Αίγιο εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα, ενώ το όχημα με τα τρία άτομα από την Αλβανία, στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο αυτοκίνητο εκτός από τον οδηγό και το αγοράκι επέβαινε και μια γυναίκα ηλικίας 63 ετών. Και οι τρεις ήταν κάτοικοι Αθηνών.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτούν στις φλόγες. Όταν στο σημείο του δυστυχήματος έφθασαν τα πυροσβεστικά οχήματα, έσβησαν την φωτιά, αλλά οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένους τους τέσσερις ανθρώπους, αφού κανείς δεν είχε καταφέρει να απεγκλωβιστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου