Τρίτη 31 Αυγούστου 2010


ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ VETO


ΦΕΥΓΕΙ ΚΟΣΜΟΣ
Φουλάρει για τη νέα εφημερίδα ο Χρίστος Μουλίνος. Ο έως τώρα διευθυντής της εφημερίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου επέστρεψε από την άδεια του στη Veto για να ενημερώσει τους εργαζόμενους και τα στελέχη της Κάτω Κηφισιάς ότι αποχωρεί προκειμένου να προχωρήσει στην έκδοση ενός νέου φύλλου. Από τη Veto θα αποχωρήσουν ακόμη οι Καψαμπέλης, Αναστασάκη, Βεβελάκη, Κουσουλός κ.α που θεωρούνται από τους στενούς συνεργάτες του Μουλίνου.
Όπως είναι γνωστό ο δημοσιογράφος έχει αναλάβει την έκδοση του νέου φύλλου που θέλει να κρεμάσει στα περίπτερα ο Γιάννης Φιλιππάκης. Η εφημερίδα θα είναι καθημερινή και θα κινείται στο χώρο της κεντροδεξιάς. Επίσης όπως έχει γίνει γνωστό θα έχει χαμηλό μπάτζετ ενώ ο Φιλιππάκης φιλοδοξεί η εφημερίδα να έχει (ημερήσια) κυκλοφορία γύρω 15.000 φύλλα.
Η στελέχωση του νέου φύλλου έχει ήδη... αρχίσει καθώς - εκτός από τους δημοσιογράφους που θα αποχωρήσουν από τη Veto - ο Μουλίνος έχει έρθει σε επαφή με πολλούς δημοσιογράφους από άλλα μέσα ενημέρωσης.
Στα γραφεία της νέας εφημερίδας, που βρίσκονται στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου, έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες και γίνονται ήδη οι πρώτες συσκέψεις για το υπό έκδοση φύλλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου