Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Θέλει να καθαρίσει το κέντρο για να πριμοδοτήσει την υποψήφιά του ΠΑΣΟΚ κόντρα στον Ν. Κακλαμάνη. Στόχος η απομάκρυνση κακοποιών και αλλοδαπών με κατασταλτικά και όχι μόνο μέτρα
Με σκοπό την οικονομική, εμπορική, τουριστική, πολιτιστική και κοινωνική αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε επιχείρηση σκούπα σε όλα αυτά επίπεδα, προκειμένου η πρωτεύουσα να γίνει μια βιώσιμη πόλη για τους κατοίκους της. Η ανάγκη αυτή αποτυπώθηκε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσίασε το πόρισμα της ομάδας εργασίας για την αποκατάσταση του ιστορικού κέντρου. Σε μια εμφανή προσπάθεια να πριμοδοτηθεί η υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Αθηναίων ενόψει και των δημοτικών εκλογών, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αφού στηλίτευσε τον αρνητικό ρόλο που έπαιξε και η έλλειψη πολιτικής από τη δημαρχία Κακλαμάνη, κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς σε έναν καλύτερο συντονισμό και ζήτησε ένα πιο συνεκτικό πρόγραμμα για το κέντρο της πρωτεύουσας προκειμένου να σταματήσει να υφίσταται η υποβάθμισή του εξαιτίας της εγκληματικότητας, της παράνομης μετανάστευσης και της έλλειψης δημόσιας υγιεινής. «Στόχος μας», είπε ο πρωθυπουργός, «πρέπει να είναι μια πόλη πιο φιλική, πιο ανθρώπινη, πιο πράσινη και πιο φιλόξενη, ώστε να μπορεί ο κάθε πολίτης να περπατά ανέμελα στο κέντρο της πόλης».
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ. ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου