Τρίτη 24 Αυγούστου 2010


ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ


ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
Στα... χνάρια του Νικόλα Πατέρα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, έλαβε 12 ψήφους, ανάμεσα τους και εκείνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Λευκό από ΑΕΚ και Άρη.
Η εκλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν αναμενόμενη, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Ωστόσο, αυτό που κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις εκλογικές διαδικάσίες του παρελθόντος είναι η "σύμπλευση" των ομάδων στο να στηρίξουν ένα πρόσωπο. Αυτό το γεγονός είναι ενδεικτικό της συσπειρωτικής στάσης της Λίγκας, προκειμένου να δωθούν λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα όπως αυτά της βίας, της σχέσης με την πολιτεία, αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Ο Γιώργος Μποροβήλος παρέμεινε αναπληρωτής πρόεδρος, καθώς ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση. Παράλληλα δεν έλαβε μέρος στη διαδικασία ο Ατρόμητος, ενώ απουσίαζε ο εκπρόσωπος της Καβάλας.
Ο 43χρονος εφοπλιστής φαίνεται να ακολουθεί την πορεία του φίλου του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος αφού ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού, εξελέγη και στη θέση του Προέδρου της Σούπερ Λιγκ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου