Τρίτη 31 Αυγούστου 2010


ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


“Έχασα τον κόσμο απ’ τα μάτια μου… μετά, δεν θυμάμαι τίποτα”
Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, αποκλειστικά στο LamiaReport o 69χρονος Δημήτρης Πιλάλης, που πριν 20 ημέρες σκόρπισε το θάνατο στο Αχλάδι.Ο δράστης, απάντησε σε ερωτήσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για το πως ξεκίνησε το φονικό, τι λέει και αν γνώριζε για τα θύματα, τη γυναίκα του και τους γείτονες.
Πως ξεκίνησε;
"Μου είπαν κλείσε τη μηχανή ρε μ….ί . Δεν απάντησα. Με ξαναέβρισε. Τον ρώτησα.. “με γνωρίζεις;” και μετά μου πέταξε την πέτρα. Θυμάμαι ότι τον μαχαίρωσα…. από κει και πέρα, έχασα τον κόσμο απ’ τα μάτια μου. Δεν θυμάμαι τίποτα".
Για τα θύματα; "Ζητάω συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι έκανα. Στο νοσοκομείο αργότερα έμαθα για τον ξάδελφο και μετά για την κουμπάρα. Δεν το είχα καταλάβει. Για την κοπέλα, τώρα το ακούω από σένα".
Για τη γυναίκα του. "Δε φταίει σε τίποτα, δεν ήξερε τίποτα, δεν έχει πειράξει κουνούπι…".
Για τους γείτονες."Δεν θυμάμαι, με πείραζαν συνέχεια και είχαμε δικαστήρια".
Ο ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, δήλωσε στο LamiaReport: "Ο κατηγορούμενος, όπως ήταν φυσικό και επιβαλλόμενο, ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες που του αναλογούν και αναμένεται τώρα το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης". Ο δράστης του διπλού φονικού, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, πήρε το δρόμο για τις φυλακές.
lamiareport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου