Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010


ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ


ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!
'Ενα απίστευτο παρασκήνιο που οδήγησε τελικά στην παραίτηση της νομικής συμβούλου του Γ. Παπανδρέου, διαδραματίστηκε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη οτι 25χρονος είχε διοριστεί σε θέση ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού χωρίς να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση της κας Γλυκερίας Σιούτη, είχε να κάνει με θέμα ηθικής τάξης. Μάλιστα φωτογραφίζεται ευθέως ο 25χρονος δικηγόρος 'Αγγελος Χασαπόπουλος, ο οποίος προσλήφθηκε σε θέση ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού χωρίς να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο κ. Χασαπόπουλος μέχρι και πέρυσι ήταν ασκούμενος δικηγόρος στο γραφείο των κυρίων Δελλή - Γιαννακόπουλου στην οδό Ομήρου 50, όπου μάθαινε τα βασικά της δικηγορίας. Δώδεκα μήνες μετά, έφτασε στο σημείο να αναλαμβάνει καθήκοντα συνεργάτη του πρωθυπουργού! Ο 25χρονος δικηγόρος με προϋπηρεσία μόλις ενός έτους, χωρίς μεταπτυχιακό, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο για να κανονίσει τις σπουδές του, δεν έχει καν εκπληρώσει τη βασική υποχρέωση κάθε Ελληνα νέου: να υπηρετήσει την πατρίδα του ως στρατιώτης. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό στρατολογικής του κατάστασης, ο κ. Χασαπόπουλος έχει πάρει «απαλλαγή λόγω σπουδών» μέχρι τις 31/12/2012.Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι όταν έγινε γνωστό το θέμα η οργή του κ. Παπανδρέου ήταν μεγάλη, και γι' αυτό ζητήθηκε η παραίτηση της κας Σιούτη η οποία τελικά και έγινε αποδεκτή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου