Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010


ΑΠΟ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ


ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Στον πίνακα των δεκαεφτά συνολικά κατηγορουμένων εφοριακών υπαλλήλων που παραπέμπονται να δικαστούν τον ερχόμενο Οκτώβριο μετά από οχτώ (!) αναβολές στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας γιά την εμπλοκή τους στην γνωστή από το παρελθόν υπόθεση διαφθοράς της Δ.Ο.Υ κρέστενας , βρίσκεται και το όνομα του νέου διευθυντή που τοποθέτησε πρόσφατα το Υπουργείο Οικονομικών στην Δ.Ο.Υ του Πύργου Ηλείας.
Το διευθυντικό στέλεχος με βάση το κατηγορητήριο 185/2007 που υπογράφεται από την τότε αντιεισαγγελέα Εφετών Πάτρας Ηώ-Μαρία Ρωμαίου , παραπέμπεται να δικαστεί με την κατηγορία της ηθικής αυτουργία σε απάτη που φέρεται να διέπραξε ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλου σκανδάλου των επίορκων εφοριακών της Δ.Ο.Υ Κρέστενας ο οποίος και έχει καταδικαστεί κατά το παρελθόν σε πολυετή ποινή φυλάκισης για άλλη παράμετρο της υπόθεσης.
Ο ίδιος μιλώντας χθές στην «Ε» ανέφερε ότι το αδίκημα που φέρεται να έχει διαπράξει έχει ήδη παραγραφεί λόγω παρέλευσης πενταετίας και μάλιστα υπάρχει και σχετική πρόταση από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας ,να μην παραστεί ως κατηγορούμενος στο δικαστήριο , η οποία όμως δεν εισήχθη στο Συμβούλιο Εφετών . Ο νέος διευθυντής της Δ.Ο.Υ Πύργου υπεραμύνεται της αθωότητάς του και τονίζει με έμφαση ότι από ένα μικρό λάθος που έκανε λόγο φόρτου εργασίας πριν από χρόνια , έχει υποστεί επί σειρά ετών μεγάλη ταλαιπωρία. Υπογράμμισε επίσης ότι για το συγκεκριμένο θέμα ουδέποτε παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου