Τρίτη 2 Μαρτίου 2010


ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;


ΤΑ ΚΑΤΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ!
Το troktiko δημοσίευσε μια περίεργη είδηση. Σύμφωνα με το blog ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρέδωσε στην Ασφάλεια Αττικής τα δύο όπλα που παρανόμως κατείχε και αυτο έγινε μετα την δημόσια καταγγελία του ίδιου blog! Διαβάστε τι έγραψε το troktiko :
"ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟ
Απόλυτη επιβεβαίωση του blog troktiko, αφού σήμερα το πρωί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρέδωσε και τα δύο όπλα που είχε παράνομα στην κατοχή του χωρίς την απαραίτητη άδεια οπλοφορίας. Έπρεπε να βγούμε να φωνάζουμε τα blog για να λέμε ότι επί 3 μήνες ο άνθρωπος κυκλοφορεί παράνομα με όπλα.
Τελικά μη μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό αναγκάστηκε να πάει να τα παραδώσει μπροστά στον σάλο που δημιουργήθηκε. Το ωραίo στην ιστορία με τα όπλα που δίνει η ΕΛ.ΑΣ. στους πολίτες είναι ότι αρκεί ένα απλό... χαρτί από ιδιώτη ψυχίατρο για να το δώσει! Δηλαδή αν ένας έχει Ι5 και δεν το πει στον ψυχίατρο οι αρχές δεν εξετάζουν αν είναι υγιής να πάρει το έγγραφο. Γιατί να μην υπάρχει μια ειδική επιτροπή που να εξετάζει όσους παίρνουν όπλα; Έχουμε την νύχτα να φοβόμαστε και την ημέρα να κυκλοφορήσουμε όπου κάποιος μπορεί να πάρει την καραμπίνα και αντί να πάει για κυνήγι να καθαρίζει κόσμο; Και μιλάμε για την επαρχία. Πάντως μεγάλη ήττα αυτή του Μάκη αφού έπρεπε να τα είχε παραδώσει νωρίτερα..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου