Κυριακή 7 Μαρτίου 2010


ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


ΗΜΕΡΕΣ ΦΡΙΚΗΣ
Πρώην μαθητής του οικοτροφείου της διάσημης παιδικής χορωδίας του Ρέγκενσμπουργκ (νότια Γερμανία) μιλάει στο τελευταίο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Ντερ Σπίγκελ για «σαδιστικές τιμωρίες που συνδέονταν με τη σεξουαλική απόλαυση».
Ο σκηνοθέτης και συνθέτης μουσικής Φράντς Βίτενμπρινκ, ο οποίος μεγάλωσε ως το 1967 στο οικοτροφείο «des Regensburger Domspatzen» (των μοναχών του καθεδρικού ναού του Ρέγκενσμπουργκ), κάνει λόγο για ένα «πανούργο σύστημα σαδιστικών τιμωριών που συνδέονταν με τη σεξουαλική απόλαυση».
Κατηγορεί ένα πρώην διευθυντή του οικοτροφείου ότι «έπαιρνε το βράδυ στο διαμέρισμά του δύο ή τρία αγόρια του κοιτώνα», στα οποία προσέφερε κρασί και με τα οποία αυνανιζόταν, σύμφωνα με το τεύχος του περιοδικού που κυκλολφορεί τη Δευτέρα.
«Το ξέραμε όλοι» και «δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ο αδελφός του πάπα Γκέοργκ Ράτσινγκερ, ο οποίος ήταν διευθυντής της χορωδίας από το 1964, δεν γνώριζε τίποτε», δηλώνει στο περιοδικό ο Βίτενμπρινκ, ο οποίος είναι ανηψιός του πρώην πρωθυπουργού του ομόσπονδου κρατιδίου της Βαυαρίας Αλφόνς Γκόπελ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου