Τρίτη 2 Μαρτίου 2010


ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ TOY ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!
«Ανησυχούμε για τον 14ο μισθό τη στιγμή που ίσως να μην μπορούμε να πληρώσουμε τον 5ο και τον 6ο ή και τη σύνταξη». Η αποστροφή του πρωθυπουργού, στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, προϊδέασε για τα μέτρα που πρόκειται να εξαγγελθούν την Τετάρτη και που θα εισάγουν τη χώρα σε μία παρατεταμένη λιτότητα πολλών ετών.
Το ύφος και η ουσία της προειδοποίησης του Γιώργου Παπανδρέου δεν αφήνουν περιθώρια εκτιμήσεων και σχολίων. Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δεν αντέδρασαν, αν και το κόμμα και τα στελέχη του αντιλαμβάνονται πως η «μέγγενη» έχει για τα καλά κλείσει και πως το πολιτικό μέλλον είναι άδηλο.
Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ GREEKSPY : ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ; ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;(ΒΛΕΠΕ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ).ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου