Τρίτη 23 Μαρτίου 2010


ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ


ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ...ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ EXTRA3
Στις 10 Δεκεμβρίου, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κατασκευής τζακιών με την επωνυμία «ΔΑΒΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ» γνωρίζει, μέσω ενός γνωστού του, τον Μένιο Φουρθιώτη και του ζητά να διαφημίσει τα προϊόντα του μέσω του σταθμού Extra 3.
Ο Μένιος Φουρθιώτης, λοιπόν, ισχυριζόμενος ότι είναι θείος του ιδιοκτήτη του καναλιού, τον πείθει και υπογράφουν συμβόλαιο για το οποίο έλαβε μια επιταγή ύψους 5.950 ευρώ.
Μετά την πάροδο τριών ημερών, ο Μένιος Φουρθιώτης ενημερώνει τον επιχειρηματία ότι το υποτιθέμενο συμβόλαιο ακυρώθηκε από το κανάλι. Τότε ο κ. Δαβρής ζήτησε από τον γνωστό μάνατζερ να του επιστρέψει τα χρήματα, πράγμα που, μέχρι σήμερα, δεν έχει συμβεί.
Ο επιχειρηματίας, στη συνέχεια, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αποχωρήσει ήδη από το κανάλι και ότι ουδέποτε είχε ενημερωθεί για οποιαδήποτε εξαγορά χρόνου τηλεθέασης.
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δικαστικός Επιμελητής πήγε στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και του επέδωσε εξώδικο, το οποίο ο μάνατζερ της Τζούλιας δεν δέχτηκε.
Τη Δευτέρα, ο δικηγόρος του επιχειρηματία κατέθεσε αγωγή για απάτη κατά του μάνατζερ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου