Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010


ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΠΟ GREEK ALERT
Γέροντας Παΐσιος: «Μία πρόκληση θα μας κάνει η Τουρκία και θα πέσει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα»
Ανοιχτά έθεσε θέμα πλήρους οικονομικής υποταγής ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Βank Γιόζεφ Άκερμαν προς τον πρωθυπουργό στη μεταξύ τους συνάντηση την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει έμπρακτη οικονομική στήριξη των γερμανικών κρατικών τραπεζών με εξαγορά ελληνικών ομολόγων!
Δηλαδή, ο γερμανός τραπεζικός έθεσε έναν ευθύ εκβιασμό εκ μέρους της Γερμανίας, η οποία για να μας βοηθήσει απαιτεί να «παραδοθούμε» και να δώσουμε τον πλήρη οικονομικό έλεγχο στους γερμανούς λογιστές τραπεζών που θα διοικούν πλέον ατύπως την χώρα μας!
Όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό, ίσως να είναι και η μοναδική λύση απέναντι στο θέμα της αναξιοπιστίας-ανικανότητας των πολιτικών μας και των κατά καιρούς «τσάρων» της οικονομίας που κατάφεραν να φέρουν προ του τέλους ένα ολόκληρο κράτος.
Κανείς δεν μπορεί να αποδώσει αυτή τη στιγμή ευθύνες στους πραγματικούς υπαίτιους της εθνικής ταπείνωσης που ζούμε, αλλά και του μεγάλου κινδύνου που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να γίνει αυτό. Σήμερα προβάλει επιτακτικά η ανάγκη να βρούμε λύση ή λύσεις προκειμένου να γίνει κατορθωτή η οικονομική (άρα και η ολική) επιβίωσή μας ως χώρα.
Κάποιοι, κατάφεραν να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που δίνουν σήμερα στην Γερμανία το δικαίωμα απαίτησης της άμεσης παρουσίας και παρέμβασής τους στη διακυβέρνηση της χώρας… Στην ουσία δηλαδή δε μιλάμε απλά για περιστασιακώς μειωμένη "εθνική κυριαρχία" -όπως ήδη έχει αφήσει να εννοηθεί ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου- αλλά καθαρή αποικιοκρατική κηδεμονία με τους επαχθέστερους και προσβλητικότερους όρους που θα μπορούσαν να υπάρξουν... Και αυτό, επειδή δεν έχουμε γλιτώσει από την χρεοκοπία (όσο και αν επιχαίρουν προσωρινά τα κυβερνητικά παπαγαλάκια), αλλά έχουμε καταφέρει να σταθούμε μπροστά στην πόρτα της, στην είσοδο της καταστροφής (την οποία θα μας προβάλουν υπέρμετρα οι ίδιοι κυβερνητικοί παπαγάλοι, για να μας φοβίσουν και να αποδεχτούμε οτιδήποτε μας ζητηθεί από τους "καλούς" δανειστές" μας)…
Το ζητούμενο, μέσα από όλα αυτά είναι κατά πόσο οι γερμανοί λογιστές θα εμμείνουν στην οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας, εάν οι γείτονες Τούρκοι αποφασίσουν να δημιουργήσουν ένα θερμό επεισόδιο επιπέδου Ιμίων…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου