Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010


"ΑΔΕΙΑΣΑΝ" ΤΟΝ ΜΑΚΗ 14 ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ!


ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο "ΤΑΡΖΑΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!
Καμία στήριξη δεν παρείχαν στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο 14 πρώην συνεργάτες του στην τηλεόραση, με επιστολή τους σε blog! Όπως υποστήριξαν ποτέ ο τότε αρχισυντάκτης τους Σωκράτης Γκιόλιας δεν παρενέβη προκειμένου να μην βγουν αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα, όπως είπε ο Μάκης. Διαβάστε τι έγραψαν στην επιστολή τους οι 14 πρώην συνεργάτες του στις εκπομπές Κίτρινος Τύπος και Ζούγκλα :
"Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να προχωρήσουμε στην άμεση αποκατάσταση της αλήθειας για τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αναφορικά με την «υποτιθέμενη παρέμβασή του» ώστε να συγκαληφθεί το παραδικαστικό. Δηλώνουμε λοιπόν ότι όλοι εμείς οι υπογράφοντες συνεργαστήκαμε με τις εκπομπές Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος το επίμαχο διάστημα που αποκαλύφθηκε το παραδικαστικό κύκλωμα και γνωρίζουμε ότι με πρωτοβουλίες του Σωκράτη Γκιόλια και το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο".
Και καταλήγουν :"Με λύπη μας διαπιστώνουμε μια άδικη επίθεση σε βάρος του Σωκράτη Γκιόλια και με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να γνωστοποιήσουμε την αλήθεια του πράγματος".

ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ,ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ,ΜΑΡΙΑ ΚΑΦΕΤΖΗ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ,ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ,ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΠΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΚΑ,ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ,ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου