Σάββατο 6 Ιουνίου 2009


ΕΚΑΝΕ ΓΥΜΝΗ ΩΤΟΣΤΟΠ!

Ολόγυμνη και μεθυσμένη κυκλοφορούσε μια 33χρονη Νορβηγίδα τουρίστρια στην πλατεία του Πλατανιά στα Χανιά. Η νεαρή, μητέρα ενός παιδιού, βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με το παιδί, το φίλο και τους γονείς της για διακοπές.
Χθες βγήκε να διασκεδάσει και τα ξημερώματα βρέθηκε στους δρόμους τυλιγμένη μόνο με μια πετσέτα να κάνει ωτοστόπ. Βλέποντας όμως, ότι κανείς δε σταματούσε να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της, πέταξε και την πετσέτα... και έμεινε «τσίτσιδη». Έτσι γύριζε ολόγυμνη, στον Πλατανιά, ξεσηκώνοντας περαστικούς και θαμώνες των μαγαζιών.
Τελικά, κάποιος οδηγός σταμάτησε και τη μετέφερε στο ξενοδοχείο της. Αλλά και εκεί η Νορβηγίδα τα έβαλε με... δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας τους ζημιές.
Άνδρες της Αστυνομίας του Γαλατά έφθασαν στο ξενοδοχείο, πήραν τη Νορβηγίδα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Μάλιστα, τη νεαρή εξέτασε και ιατροδικαστής, ωστόσο δε βρέθηκε να έχει μώλωπες ή άλλες κακώσεις.
Δε σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της, επειδή δεν υποβλήθηκε μήνυση, ενώ οι γονείς της ανέλαβαν να πληρώσουν τις ζημιές, που προκάλεσε η κόρη τους στα αυτοκίνητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου