Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009


Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!

Σκότωσε την γυναίκα του και το ένα του παιδί επειδή χρωστούσε 400 χιλιάδες ευρω και δεν ήθελε να πάει στην φυλακή! Αυτός είναι ο λόγος για την τραγωδία της Καλλιθέας σύμφωνα με εναν φίλο της οικογένειας.Ο Νίκος Κυριαζής το μεσημέρι της 20ης Μαΐου ξεκλήρισε την οικογένεια του με τον πιο φρικτό τρόπο, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.
Έκοψε με μαχαίρι το λαιμό της 26χρονης συζύγου του, Μαρίας Ρουμελιώτη, στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στην Καλλιθέα, και στη συνέχεια πήρε αγκαλιά τα παιδιά τους -δύο αγοράκια μόλις 2 και 3 ετών- και πήδηξε από τον 5ο όροφο στο κενό.
Αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και το μόλις 2 ετών αγοράκι, ενώ το 3χρονο αδελφάκι να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία».
Μιλώντας στη zougla.gr συγγενής του αναφέρει συγκλονιστικά στοιχεία για τον πρότερο βίο του δράστη και αυτόχειρα, ρίχνοντας φως στα σκοτεινά σημεία της τραγωδιάς.
Όπως ανέφερε, η περιπέτεια του 40χρονου είχε ξεκινήσει πριν από περίπου 10 χρόνια, όταν μέλη κυκλώματος τον πλησίασαν στο καφενείο που διατηρούσε σε χωριό της Ηλείας και τον έπεισαν να τους ακολουθήσει στην Αθήνα.
Εν συνεχεία, μέσω γνωριμιών που είχαν, σύστησαν εταιρεία «μαϊμού», στην οποία βιτρίνα ήταν ο δράστης και αυτόχειρας.
Μέσω γνωστής τράπεζας προχώρησαν στην έκδοση μπλοκ επιταγών στο όνομα του 40χρονου, αποκομίζοντας συνολικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η δουλειά όμως «στράβωσε», οι συνέταιροι εξαφανίστηκαν, και ο Νίκος Κυριαζής βρέθηκε να οφείλει 400.000 ευρώ ως ΦΠΑ.
Όσον αφορά το λόγο που αποφάσισε να πάρει μαζί του στο θάνατο τα δύο του παιδιά - σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του συγγενή του- δεν ήθελε τα παιδιά του να κληρονομήσουν τα χρέη του ή να έχουν έναν πατέρα στη φυλακή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου